Tilpasninger av undulater

August 23

Tilpasninger av undulater


Den undulat (Melopsippacus undulatus) er en liten papegøye som er innfødt til kontinentet av Australia. Fuglen er kjent globalt på grunn av antall budgerigars, også kalt undulater eller parakitter, som holdes som kjæledyr. Den undulat har tilpasset sitt leveområde i naturen og de i fangenskap har tilpasset å vokse seg større enn sine ville kolleger.

habitat

I vill den undulat har tilpasset å overleve i ørkenen regioner i Australia og i kystnære områder av kontinentet. Den undulat har tilpasset til ørkenen miljøet ved å opprettholde sin gule og grønne farge som fungerer som kamuflasje mot rovdyr og resterende små i størrelse for å gjøre det vanskelig for rovdyr å fange dem. Ville budgerigars hekker i groper av gamle gummitrær i ørkenen regioner, er igjen i mindre hull mens større hull blir brukt som hekkeområder ved cockatiels.

fôring

Den undulat er en nomadisk fugl som følger kraftig regnvær rundt den australske ørkenen. Rains bringer med seg vekst av gress som har frø av undulat strømmer på. I vill den undulat strømmer nesten utelukkende på gress frø. Etter regner budgerigars rasen og produsere en flokk på mellom fire og åtte unge. Den store eksplosjonen av undulat befolkningen krever fuglene å gå videre til nye næringsområder så snart de unge er i stand til å forlate redet. I perioder med matmangel i undulat kan migrere til kystnære områder av Australia hvor mat er mer rikelig.

Predators

Innenfor Australia de naturlige predatorer av undulat inkluderer den australske hobby. Den undulat har tilpasset å fly i store sosiale grupper som dart rundt for å unngå rovdyr. Bevegelsene av det store antallet budgerigars er fullført unisont mens fuglene kvitrer høyt for å forvirre potensielle overgripere, ifølge Alice Springs Desert Park. Hekkende vaner av undulat er koloni, noe som betyr at det er mer enn én parring par hekker i det samme treet hule for å unngå rovdyr. Rundt tre parring parene hekker sammen og ivareta sikkerheten for et stort antall unge budgerigars.

fangenskap

Ville budgerigars vokse til rundt 7 inches i lengde og er generelt begrenset til gult til grønt fargestoffer. De har tilpasset å overleve i fangenskap av vokser til større størrelser på over 8 ½ inches i lengde og veier mer enn vill undulater. De fargestoffer i fangenskap budgerigars har endret til å omfatte et større antall lyse farger gjennom mutasjoner som ikke finnes i vill budgerigars.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com