Hvordan få styrke til å gjøre push-ups

December 16

Hvordan få styrke til å gjøre push-ups


Den allsidige push-up øvelsen fungerer brystet, skuldre og armer. Fordi du må holde mageområdet stramt gjennom hele bevegelsen, det gir også musklene kjernen en effektiv trening. I motsetning til brystet-presse maskiner, vil gjøre push-ups gir deg funksjonell styrke i tillegg til et godt utviklet bryst. Nybegynnere kan gjøre modifiserte versjoner av trening for å bygge styrke og måle hvordan deres styrke / utholdenhet er bedre, mens middels til avanserte utøvere kan bruke et sett med 20 til 30 push-ups for å varme opp for mer krevende bryst øvelser, for eksempel benkpress.

Bruksanvisning

1 Gjør modifiserte kne push-ups for å bygge opp push-up styrke. Ligge med forsiden ned på gulvet. Plasser hendene ved skuldrene og knærne mot gulvet. Skyve bort fra gulvet slik at bare knærne og hendene er i kontakt med gulvet. Bena skal være bøyd og krysset bak deg. Senk deg selv på ryggen på gulvet. Gjenta så mange ganger du kan, eller til du kan gjøre 20.

2 Har stående push-ups. Stå med ansiktet mot veggen. Plasser hendene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre på veggen. Gå tilbake til føttene er 2 til 3 meters avstand fra veggen slik at kroppen din er i en skråning. Bøy albuene inntil ansiktet nesten møter veggen, og deretter utvide dem igjen. Gjenta så mange ganger du kan, eller til du kan gjøre 20.

3 Gjør planker til å utvikle kjerne og skulder styrke. En planke er en stasjonær push-up, noe som betyr at i stedet for å bøye albuene og senk kroppen din, forblir du i "opp" posisjon hele tiden. Hold så lenge du kan, jobbe seg opp til tre minutter.

4 Har helle push-ups. Gjør push-ups mot et objekt som et bord eller vekt-trening benk å plassere kroppen på mer av en skråning, og dermed øke vanskelighetsgraden av dine push-ups. Bøy albuene slik at kroppen senker mot bakken og deretter opp igjen, gjenta for så mange repetisjoner som du kan. Mål for et mål på 20. Albuene slipper å bøye seg til en full push-up (90 graders vinkel) posisjon. Fortsette å øve, bøying lavere og lavere, og til slutt vil du være sterk nok til å gå så lavt.

5 Gjør "halvveis" push-ups. Finn en tykk matte og praksis senke deg inn i "ned" posisjon av en full push-up. Hold så lenge du kan. La deg kollapse på matten når armene gi ut. Dette ligner på å gjøre en planke, bortsett fra albuene er bøyd. Ifølge nettstedet Shape Fit, treffer musklene fra ulike vinkler vil øke din styrke.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com