Hvordan bevare Insekter for et insekt Collection

September 19

Samle insekter kan være en fascinerende hobby for en ung naturalist. Men når du har insekt fanget, trenger du en måte å drepe den uten å skade den. Insekter er skjøre og lett knust. Den beste måten å bevare dem, er å bruke en killing krukke, som du kan lage av husholdningsartikler. Når insektene er døde, er de klare til å bli plassert, festet, og merket i samlingen din boks.

Bruksanvisning

1 Velg drap krukke. En ideell drapet jar vil ha en stor munn med en tettsittende skrulokk. En Quart-størrelse norgesglass, eller en krukke som holdt majones, fungerer godt.

2 Klipp en sirkel av papp med en diameter som passer innsiden av glasset.

3 Fylle bunnen av krukken med 1 til 2 inches av bomullsballer eller sagmugg.

4 Hell i neglelakkfjerner. Hell litt om gangen, og holde legge det til det ikke mer blir absorbert.

5 Sett papp ned i glasset, og trykk den ned slik at den hviler på toppen av laget av sagflis eller bomull baller. Sett lokket på glasset før du er klar til å ta vare på insekter.

6 Pakk den nederste del av utsiden av glasset med maskeringstape for å forhindre sollys fra å komme til det absorberende lag. Dette vil gjøre neglelakkfjerner vare lenger.

7 Plasser fanget insektet ned i glasset og skru på lokket. Insektet vil dø i løpet av få minutter.

8 Hent den døde insekter fra glasset ved hjelp av en pinsett eller pinsett. Behandle den forsiktig.

9 Pin insekter så snart som mulig, mens de fortsatt er ettergivende. Slik fester insekt, legg det på en låsing blokk, og trykk pinnen gjennom høyre side av brystkassen. Du kan kjøpe en låsing blokk, eller bruke en blokk med Styrofoam.

Hint

  • Hold lokket på glasset, eller neglelakkfjerner vil fordampe.
  • Hvis du ikke kan feste insekter med en gang, gjør en avslappende krukke. Følg instruksjonene for drapet glasset, men i stedet for å legge neglelakkfjerner, bruk vann med noen dråper neglelakkfjerner.
  • Du kan bruke en spredning bord for å holde insekter i ro mens den tørker. Kjøp sprer brett fra et biologisk forsyning hus.
  • Unngå innånding av røyk fra drapet jar. De er giftige.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com