Hvordan å opprettholde og feilsøker en Yamaha 40 Marine Motor

January 13

Hvordan å opprettholde og feilsøker en Yamaha 40 Marine Motor


Hvis du er en båt-entusiast, vet du hvor viktig det er å regelmessig vedlikeholde båtens motor. Yamaha 40 marine motor er en fire-takts påhengsmotor som er relativt lett å vedlikeholde, men du bør ta visse forholdsregler for å være sikker på at det går riktig --- enten mellom bruker eller før lagring båten for vinteren. Med riktig stell og regelmessig vedlikehold kan du feilsøke eventuelle fungerende problemer med marine motor.

Bruksanvisning

1 Rengjør hele eksterne påhengsmotoren og motor med ferskvann for å fjerne salt og smuss. Dette bør gjøres på en jevnlig basis.

2 Skift motorolje, bruker Yamalube 4M FC-W firetakts utenbordsmotorer, og endre lavere enhets olje, ved hjelp av Yamalube Marine Nedre Unit Girkasse Lube HD. Bytt fyll og tappepluggen skiver på den nedre enheten og kontrollere oljefilteret for å se om det må skiftes ut.

3 Tapp drivstoffet fra damp separator tank eller forgasseren, tom drivstoff fra forfilter kopp og endre 10-micron vannutskillende filter hvis du har en. Tøm bensin hvis du lagrer båten din for en tid og ikke har tenkt å bruke det regelmessig, ellers holder den drevet med riktige mengder Ring gratis Plus og Yamaha Fuel Conditioner og Stabilizer lagt.

4 Tåke motoren med Yamaha Stor-Rite Engine dugg Smør beslag i og utenfor motor med Yamalube Marine Grease. Dessuten foreslår Yamaha-motor.com sprøyting motorhodet og gummikomponenter med Yamaha Silikon Engine Protectant og smøremiddel.

5 Lad og koble fra batteriet og fjerne båten tappepluggen. Dette må bare gjøres hvis du ikke skal bruke båten for en periode.

6 Fyll drivstofftanken 7/8 full med 87 oktan, om oppbevaring av båt eller gjør et system flush; legge de riktige mengder av Ring gratis Plus og Yamaha Fuel Conditioner og Stabilizer og la drivstoff kjøres gjennom hele systemet ved å slå på og fungerer motoren din. Hvis du lagrer båten din for en lengre periode, bør du tømme drivstofftanken helt og dekke motoren.

Hint

  • Hvis du ikke allerede har en, bør du vurdere å kjøpe en 10-micron vannutskillende drivstoffilteret for Yamaha 40 marine motor. Dette filteret gir eksepsjonell filtrering, og ifølge Yamaha-motor.com, det bidrar til å fjerne vannet etanol brensel tiltrekke og rusk som etanol kan løsne. Regelmessig bruk av Yamaha Fuel Stabilizer og Conditioner Plus vil også bidra til å beskytte mot etanolbasert korrosjonsskader og hindre faseseparasjon.
  • Ikke bruk drivstoff i løpet av 87 oktaner på regelmessig basis for Yamaha 40 marine motor. Yamaha-motor.com advarer om at bruk av høyere oktan bensin kan føre til ufullstendig forbrenning og karbon bygge opp.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com