Hvordan forberede en Mango å spise

January 24

Hvordan forberede en Mango å spise


Fersk mango frukt har en oransje-gul fargetone som kan inneholde røde områder. Når du kutter opp en mango den har en gyllen gul farge. Klippe en mango å spise kan virke enkelt, men du trenger for å forberede frukten riktig. I midten av frukten er en stein eller frø som en kniv ikke kan skjære gjennom lett. Unngå steinen gjør forbruker frukten en enklere oppgave.

Bruksanvisning

1 Velg en lubben og tung moden mango. Trykk på mango med tommelen litt for å se om det etterlater seg et innrykk. Unngå mango som har en grøtaktig konsistens eller brune områder.

2 Hold mango på sin side nøye med stammen slutten vendt ned. Lag en avskåret sentrum mot midten for å unngå å treffe steinen inni.

3 Hold skiver mango fast og opprette en ny skive ned på den andre siden av mango. Gjør stykket av sentrum for å unngå steinen. De to deler som du fjernet er kjent som kinnene, og den andre delen inneholder mango stein.

4 Grav ut kjøttet med en skje. Du kan også kutte kjøttet i 1/2-tommers kuber ved å score horisontale og vertikale linjer på kjøttet med en kniv. Scoop kuber bort fra huden med en stor skje.

5 Skjær skallet bort fra steinen delen med en kniv. Klipp av de resterende kjøtt og spise den.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com