Hvordan Sy en Euro Hem På Jeans

September 26

En euro hem er en praktisk måte å forkorte jeans som er for lange, siden den bruker den opprinnelige hem av jeans. Denne teknikken fungerer best for jeans som har ganske rette ben åpninger, snarere enn blusset jeans. Du kan hånd-sy euro hem eller bruke en symaskin. Mange symaskiner har en verktøykasse på forsiden at du kan fjerne, slik at du kan skli beinet av jeans over armlenet på maskinen. Dette bidrar til å hindre deg fra uhell sy etappe av jeans stengt mens sy hem.

Bruksanvisning

1 Prøv på jeans. For å avgjøre hvor mye kortere du vil at jeans til å være, skru opp de nedre kant av bena for å gjøre mansjetter og justere mansjetter etter behov. Kontroller at håndjern jeans er riktig lengde når du står rett opp, ikke når du er bøyd over.

2 Fjern jeans. Mål mansjettene, og juster dem slik at avstanden fra sømmen i den opprinnelige hem til bunnen av mansjetten er halvparten av beløpet du ønsker å forkorte jeans. For eksempel, hvis du vil at jeans 2 inches kortere, må avstanden fra den opprinnelige hem til bunnen av mansjetten en tomme.

3 Fest kantene på jeans på plass. Sørg for å måle mansjettene hele veien rundt som du fester, slik at de er enda.

4 Sy rundt hver mansjett, bare litt under søm på den opprinnelige hem. Hvis mansjetter er veldig lang, kan det være lurt å klippe av overflødig stoff og fullføre rå kantene med en sikksakksøm.

5 Snu mansjetter på innsiden av jeans, slik at de ikke vil vise. Stryke endene av jeans flate for å holde de nye hems på plass.

Hint

  • Det er lurt å bruke et solid nål når du syr jeans, for eksempel en nål spesielt utviklet for denim.
  • Selv om de fleste sy prosjekter bruker tråd som matcher stoffet, blir mange blå jeans sydd med brun tråd i stedet for blå. Tråden for euro hem skal ikke vise. Men du kan fortsatt ønsker å velge tråd som matcher eksisterende tråden fargen på jeans eller denim bare i tilfelle noen sting kikke igjennom.
  • Vær forsiktig når du arbeider med pinner, strykejern og symaskiner.

© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com