Hvordan Sight en Longbow

June 22

Hvordan Sight en Longbow


Nøyaktig sighting en langbue markerer forskjellen mellom en nybegynner og en dyktig bueskytter. Ser ned skaftet av pilen og holde øynene på målet hele tiden er kritisk. Den virkelige kunsten å sighting en langbue er å kombinere en solid, stødig med en jevn progresjon fra å plassere pilen i buestreng, å sikte pilen, å slippe den.

Bruksanvisning

1 Sett opp dine mål på en klar dag med ingen vind. Koble om mulig målet til en høyballen å stoppe pilene.

2 Stående ca 20 fot fra målet, sett pilen i bowstring med åpningen på baksiden av pilen. Dette kalles "nocking" pilen. Bruk en pil uten feil eller svinger. En 27 tommers, kompositt pil med en aksel laget av aluminium og karbon er ideell. Pass på at pilen har uskadde fletchings (fjær) som kan forstyrre pilen flyt.

3 Pakk inngangs hånd tett rundt midten av håndtaket på baugen. Hvil foran pilen på pilen hylle på toppen av håndtaket.

4 Plante ryggen foten rett bak fremre foten. Føttene skal være skulder bredde hverandre. Stå med begge føttene pekte på den siden, 90 grader motsatte målet. Slå hoftene og overkroppen til å møte målet.

5 Lett plassere pekefingeren på bøye hånden over forsiden av pilen akselen å holde pilen på plass på sokkelen av buen håndtaket. Pass på at pilen er i en rett linje fra foran til bak - fra spiss til Nock.

6 Klem nock med den ledige hånden mellom første knokene på pekefingeren og langfingeren. Tuck tommelen inn i håndflaten.

7 Hev baugen armen oppover i en 45-graders vinkel. Utvid foran armen slik albuen er rett og trekke baugen strengen tilbake til kjeve som du samtidig senke baugen til et nivå posisjon. Pilen skal nå være helt parallelt med bakken.

8 Hold øye åpent nærmest pilen og lukke det andre øyet. Stirr ned skaftet av pilen og tar sikte spissen på midten av målet.

9 Sakte pakke inngangspekefingeren og legg den under sokkelen i håndtaket med de øvrige fingrene. Holde fokus på målet. For å starte pilen, la fingrene holder pilen for å skli av. Alle tre fingre må gi ut på samme tid.

10 Sikkerhetskopier 15 fot hvis du treffer dødpunkt. Gjenta holdning, tegne og slipp. Gradvis flytte startpunktet lenger tilbake før, da med sikte på dødpunkt, begynner pilen oppbygning av til venstre eller høyre. Husk at avstanden fra målet for jakt formål.

11 Ved større avstander, tar sikte på pilen litt utenfor sentrum til venstre eller høyre, avhengig av tidligere tendenser av flyturen. Hvis pilene tendens til høyre, justere mål til venstre. Hvis pilene tendens til venstre, flytter målet rett. Fortsett å skyte til du finner den rette off-center mål.

12 Sikt like ovenfor sentrum - i tillegg til dine andre justeringer - hvis du finner pilen drivende nedover før den treffer målet. Dette utgjør buen av pilen flytur på en større avstand.

Hint

  • Buer og piler kan være farlig og bør behandles med forsiktighet og respekt. Eventuelle tilskuere bør være ved siden av eller bak deg når du mål og slipper en pil.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com