Hvordan lage drakter for barn

January 7

Hvordan lage drakter for barn


Barn vokser klær raskt, noe som kan gjøre en stor bulk i budsjettet, særlig i de første årene. Evnen til å sy klærne sine selv kan spare mye penger. I tillegg barneklær tilgjengelig i butikkene generelt alle har et lignende utseende. Når du syr klær til barna dine, kan du tilpasse dem slik du velger. Søm kan også hjelpe hvis barnet ditt ikke passer inn i de fleste kommersielt tilgjengelige klær. Making drakter for barn er morsomt, kreativt og økonomisk.

Bruksanvisning

1 Velg mønstre og stoff for de klærne du vil gjøre. Velg slitesterke stoffer som denim, fleece eller kordfløyel, for klær som skal brukes for lek eller daglig slitasje.

2 Vask tøyet. Ikke bruk skyllemiddel i denne forvask scenen. Kan tørkes i tørketrommel stoffet for å se om det vil krympe. Iron stoff.

3 Klipp ut mønster stykker og bruke som en mal for å skjære ut deler av stoffet. Endre målinger av midjen eller inseam om nødvendig for å passe barnet ditt.

4 Sy stoffstykkene sammen i henhold til mønster retninger, slik at 1/2-tommers for sømmer. Pynte med trimmer eller aksenter, for eksempel blonder eller bånd, om ønskelig.

5 Prøv det ferdige produktet på barnet ditt å kontrollere at den passer ordentlig.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com