Slik Care for ditt negl etter å ha mistet en negl

January 5

Slik Care for ditt negl etter å ha mistet en negl


Å miste en negl er en opprørende og frustrerende opplevelse som kan gjøre utføre de enkleste oppgaver smertefullt og vanskelig. I tillegg til å forårsake fysisk ubehag i hele fingre og hånd, kan synet av den frilagte negl også være forstyrrende. En rekke situasjoner kan føre til at spiker til å falle av, inkludert negl traumer, soppinfeksjoner og psoriasis, samt vanlige tilfeldige hendelser som snagging spiker og rippe den av. Hvis du har mistet en negl, må du ta vare på den eksponerte negl å hindre smitte og sikre sunn gjenvekst.

Bruksanvisning

1 Påfør medisiner eller bakterier-kampene løsning for å rense den eksponerte negl. Hvis du ser en lege om den manglende fingernegl, kan han foreskrive en antibiotika salve som kan hindre smitte. Hydrogenperoksid eller over-the-counter antibiotika kremer kan også bidra til å holde området rent og fri for smitte.

2 Pakk negl i en trykkbandasje for å stanse blødningen som vil mest sannsynlig skje. Bandasjerer området vil også bidra til å holde den ren og fri for smitte.

3 Ta over-the-counter smertestillende medikamenter, som aspirin eller paracetamol, for å minimere ubehag i fingeren og hånden.

4 endres regelmessig bandasjen og rengjør negl før det gror. Forsiktig skylling negl med vann og bruke infeksjon forebyggende krem ​​vil hjelpe det leges raskt og riktig.

5 Hold negl beskyttet med hansker og en bandasje inntil neglen fullt gror. Vær oppmerksom på at området kan fortsette å være sensitive for en stund.

Hint

  • Hvis du mister spiker i en ulykke, kan medisinsk pleie leverandøren ønsker å gi deg en stivkrampe skudd hvis det har gått mer enn fem år siden du har hatt en.
  • Hvis neglen er skadet, som i en idrettsskade, men blir svart og forblir intakt i stedet for å falle av, kan medisinsk pleie leverandøren ønsker å fjerne det å tillate en ny spiker til å vokse skikkelig på plass. En årepresse vil bli brukt på fingeren, deretter et verktøy blir brukt til å fullstendig separere spiker fra neglesengen. Du kan få lokalbedøvelse. Legen din vil gi medisiner og bandasjer for den skadde negl.
  • Unngå å utsette neglen sengen ved å være forsiktig med neglene. Bruk neglene trimmet kort. Nøye tendens til inngrodde negler. Bruk vernehansker når engasjerende i potensielt farlige aktiviteter, som å hamre en spiker eller spille sport.
  • Hvis negl ser ut til å bli smittet, må du kontakte lege umiddelbart, fordi det kan bety en alvorlig tilstand. Indikasjoner på infeksjon inkluderer hevelse, rødhet, og utflod. Infeksjon kan komplisere normale aktiviteter og spre seg til nærliggende vev og bein, forårsaker ekstreme komplikasjoner.
  • Se en lege hvis neglen faller av uten noen åpenbar grunn, fordi dette kan signalisere alvorlige helseproblemer.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com