Hvordan bruke Rice Flour i Baking

June 10

Rismel kan brukes som en hvetemel alternativt, i stedet for all-purpose eller kringle mel, når baking for de med en gluten intoleranse eller hvete allergi eller som rett og slett å eliminere hvetemel fra sine dietter. Baking med rismel vil gjøre en forskjell i teksturen av det ferdige produkt, og kan endre smak også. Prøv å erstatte 1/4 av hvetemel i noen oppskrift med ris mel å evaluere resultatene og finne ut om du kan øke mengden av ris mel brukes.

Bruksanvisning

1 Mål to kopper ris mel i en bolle. Du kan bruke enten hvit ris mel eller brun ris mel med gode resultater.

2 Rør 2/3 kopp potetmel, 1/3 kopp tapioca mel og 1 1/2 ts. xantangummi inn i rismel. Disse elementene kan vanligvis kjøpes i helsekostbutikker eller Internett nettsteder som Amazon.com.

3 Bytt 1/4 av hvetemel i en oppskrift med en lik mengde ris mel blandingen du har opprettet. Bake ved den temperatur og tid indikert av oppskrift instruksjoner. Hvis du er fornøyd med resultatet, kan du prøve å øke ris mel blandingen til å erstatte halvparten av hvetemel neste gang du bake oppskriften.

Hint

  • Å erstatte vanlig ris mel for hvetemel, bruker 3/4 kopp ris mel for hvert fulle kopp hvetemel du utelater. Vær forberedt på å eksperimentere med oppskriften for å finne den perfekte mengden av ris mel for å oppnå ønskede resultater.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com