Hvordan velge Årer

August 31

Hvordan velge Årer


Bruke de riktige årer for din robåt kan utgjøre forskjellen mellom en enkel, effektiv rad og en utmattende eller langsom reise. Det er viktig å velge årer som passer lengden og stilen av båten du eier. Mens åre lengde er et spørsmål om personlig smak, det er standard mål og materialer for å hjelpe deg å finne ut hva du foretrekker.

Bruksanvisning

1 Mål span av båten fra åre lås til åre lås. Dele måling i to og deretter legge til 2 inches for å bestemme lengden av den åre fra enden grep på åre låse beslaget.

2 Beregn lengden på åre. Sitte i en stol og måle fra stolen til nesen. Legg dette nummeret til høyden din robåt sete og legge til lengden på padle bladet.

3 Velg årer som samsvarer med målinger fra trinn 1 og trinn 2.

4 Velg en konisk grep for lengre årer og et fat grep for årer under 7 fot.

5 Bestem deg for en åre blad form. Flat bladene brukes som all-purpose årer. Spoon bladene er egnet for mer trekkraft og hastighet. Hvis båten er større, kan det være lurt å prøve et bredt skje blad.

Hint

  • Når de bestemmer seg for det materialet du ønsker for din båt årer, vurdere å bruke gran. Det er lett, slitesterk, og fungerer godt med de fleste båter.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com