Hvordan bygge din egen Bird Call

June 5Fugl samtaler kan forbedre fuglekikking opplevelse av både profesjonelle og amatører fugletittere. Observere de forskjellige arter av fugler (forskere anslår at det er syv hundre fuglearter bare i Nord-Amerika), deres atferd, mønstre og samhandling er en hobby som mange fugletitting entusiaster nyte hele verden. Mange fugletittere bruker en fugl samtale som kan tiltrekke arter av fugler som ellers ikke kan forekomme. Å gjøre en fugl anrop ikke er komplisert, og med praksis er det mulig å fremstille en rekke forskjellige anrop utløses med fugl anropet.

Bruksanvisning

1 Skjær to rektangulære blokker av tre. Enhver treslag vil fungere fint. Hver blokk skal måle omtrent fire inches lang med to inches bred.

2 huljern et lite spor, omtrent en åttendedel av en tomme dype og en åttendedel av en tomme bred, på en flat side av hvert trestykke. Dette hakk vil kjøre lengden på trevirkestykke.

3 Cut åpne en bred (ca en åttendedel av en tomme) gummistrikk. Legg den på langs sammen en blokk hakk og plasser den andre blokken på toppen av det. Gummibåndet skal ligge i midten av de to blokkene. Gummibåndet må måle seks inches i lengde, slik at minst en tomme vil stikke ut fra hver ende av trevirke for fuglen anropet.

4 Vikle tape rundt blokkene i hver ende, taping de to blokkene sammen. Brette endene av gummibånd på en sikker måte under tapen mens taping blokkene. Båndet må holde gummibåndet fast på plass mellom de to blokker av trevirke for å fullføre anropet fuglen konstruksjon.

5 Blås inn i hullet der strikken er å gjøre fugl samtalen lyder med fuglen samtalen. Trekk strikken strammere eller løsere å endre lydene.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com