Typer av Japanese Tea

November 12

Typer av Japanese Tea


Det finnes en rekke deilige te varianter hailing fra Japan. Alt er produsert fra den samme te-planten (Camilla sinensis), men behandlet på svært ulike måter.

Matcha og Kokeicha

Matcha er grønn te pulver som brukes i tradisjonelle japanske te-seremonier for å vise gjestfrihet og respekt. Det er lagt til varmt vann og pisket til en skummende konsistens med en tre visp. Kokeicha er matcha pulver som har blitt gjort i en lime og dannet tilbake i form av teblader.

Sencha og Bancha

Typer av Japanese Tea


Dette er standard "table te" av Japan, Bancha være en rimeligere og lavere kvalitet versjon av Sencha. Høyere kvalitet Senchas har en glatt, nesten søt og til og med spinat lignende smak. Lavere kvalitet Banchas kan smake mer gresskledd og bitter.

Gyokuro

Typer av Japanese Tea


Gyokuro er en høy kvalitet, grønn te. Mot slutten av vekstsesongen, er te busker dekket med bambus slats, slik at tebladene å produsere mer klorofyll enn vanlig. Dette gir den en rikere, men mellower smak på grunn av redusert tannin innhold.

Genmaicha

Typer av Japanese Tea


Genmaicha er grønn te med stekt ris kjerner. Legenden er at Genmai --- tjener en kjent samurai --- uhell sølte noen ris kjerner i sin herres te. Selv om den straffbare handlingen som kreves Genmai henrettelse, hans herre likte duftende te så mye at han kalte det i sin avdøde tjener ære.

Hojicha

Hojicha er laget ved steking Bancha teblader. Dette bringer ut en subtil røykfylt aroma og jordsmak.

kukicha

Typer av Japanese Tea


Kukicha er laget av Tea Bush kvister, som er stekt fire ganger, snu dem en mørk brun farge. Den nutty smaken av kvist te utfyller krydret mat.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com