Øremidd i Beagles Treatment

November 15

Øremidd i Beagles Treatment


Et vanlig problem for eiere av hunder og katter er øremidd. Øremidd er mikroskopiske organismer som kan ta rot i kjæledyret ørene. De er svært smittsom for dyr, og kan føre til svært irriterende ørebetennelse. Hunder med lange ører, som beagler, er spesielt utsatt for øremidd.

Signs

Det er flere tegn som kan fortelle deg om din beagle har øremidd. Hvis hunden din holder gni hodet mot gjenstander eller holder klør seg øret, kan det være på grunn av irritasjon forårsaket av øremidd. Hvis en hund øret føles varm, kan det være et tegn på en infeksjon. Selv om du ikke kan se øremidd med det blotte øye, hvis du ser i hundens øre og se hva som ser ut som kaffegrut, er sjansen din beagle har øremidd.

tidlig behandling

Du bør bruke bomullspinner og fjerne utslipp i beagle ører. Bruk en rullende, løftebevegelse, ta vare å ikke pakke utslipp dypere inn i ørekanalen. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, spør din veterinær for å vise deg. Mineralolje bidrar til å fjerne utslipp, og det finnes løsninger som Douxo Micellar Cleaner Solution eller Virbac Epi-Otic, som kan brukes til dette formålet, men ikke bli overrasket hvis hunden motstår - det vil ikke like væsker blir skjenket i sine ører.

medisiner

Etter utslippet er fjernet, må du medisinere hunden din til å drepe øremidd. Det er stoffer som kan kjøpes over-the-counter, samt resept, men alltid kontakte veterinæren før du bruker dem. Vanligvis vil du legge til et par dråper i hundens ørekanalen, deretter massere øret området for å sørge for at løsningen penetrerer godt, ifølge TerrificPets.com. Nettstedet sier også til å holde øret klaff åpen for å gi god luftgjennomstrømning. Doseringen og varigheten varierer avhengig av medisiner. Følg instruksjonene, og hvis du har noen spørsmål, kan du ringe dyrlegen. Du kan kjøpe legemidler som Eradimite eller Otomite Plus online.

Forebygging

Beagle 'lange ører gjør dem utsatt for infeksjoner fordi de ikke får nok frisk luft inn i øregangen. Sjekk hundens ører regelmessig, og rengjør dem minst en gang i uken. Vask hundens sengetøy i varmt såpevann, og tørk den i en tørketrommel. Unn ditt hjem og plenområde med insektmidler som brukes til å drepe loppene, men igjen, klart det med dyrlegen først.

mislykket behandling

Hvis din beagle øre problemer vil likevel ikke gå bort, selv etter gjentatt behandling, ta det med til dyrlegen. Det kan være noe annet enn øret midd, for eksempel en allergi. Det kan også være et tegn på en mer alvorlig problem, for eksempel et svakt immunsystem. Øremidd vanligvis gå bort etter et kurs i behandling, og kan holdes i sjakk gjennom årvåkenhet på din del.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com