Hvordan få Veterinary Care for ditt kjæledyr hvis du ikke har penger

November 26

Hvordan få Veterinary Care for ditt kjæledyr hvis du ikke har penger


Du ser etter dyret som om han er en del av familien, som inkluderer å ta vare på sin helse. Men veterinær omsorg kan være dyrt, spesielt hvis kjæledyret er skrantende eller skadet. Utforske måter å gjøre dyrlege koster mer overkommelig så valpen din får den omsorg han trenger.

Bruksanvisning

1 Søk om et helsevesen kredittkort som dekker veterinærtjenester. Noen kort har spesielle no-rentebinding og lave renter.

2 Kontakt en lokal veterinær skolen. Høgskoler og universiteter som utdanner veterinærer kan trenge kjæledyr til å være pasienter for studenter, i bytte for gratis veterinær omsorg. Studenter som yter tjenester er generelt under oppsyn av fagfolk.

3 Forhandle med veterinær. Spør om han kan sette opp en betalingsplan eller redusere gebyret. Diskuter andre behandlinger som vil være effektive og rimeligere. Bytt til en veterinær som kostnadene kan bli lavere eller som er mer villige til å forhandle.

4 Tilby å byttehandel for veterinærtjenester. Foreslå handel en tjeneste du kan gi, for eksempel veiledning, bygging, datamaskin reparasjon eller barnehage.

Hint

  • Hvis mulig, prøv å unngå å gjøre noen raske beslutninger. Noen ganger situasjoner som virker livstruende kan faktisk arbeide seg ut. Hvis det virker at kjæledyret ikke lider, er det noen ganger muligheten til å vente en dag eller to.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com