Leseforståelse veiledning programmer

September 3

Leseforståelse veiledning programmer


Forståelse er nøkkelen til lesing. Hvis du ikke kan forstå eller beholde det du leser, det er ingen vits i å gjøre det. Selv barn som er bare begynnelsen for å lese trenger å øve forståelse ferdigheter slik at de kan bruke sine leseferdigheter til å følge enkle instruksjoner og sekvensen av enkle historier. Studenter som sliter med leseforståelse vil begynne å slite med andre fag som de blir eldre siden fag som samfunnsfag og naturfag inkluderer å lese og forstå læreboka. Veiledning programmer kan hjelpe disse sliter elevene fange opp.

Kaplan Veiledning

Kaplan Veiledning bruker en metode som kalles SpellRead, som er utviklet for å hjelpe barna til å forstå og huske hva de leser. Programmet fokuserer på å lære barn å lese mer flytende gjennom fonemisk bevissthet spill og eksplisitte, steg-for-steg instruksjoner. Studentene skriver ut sine svar på forståelse spørsmål og veiledere bruker en spørreteknikk under lesing for å hjelpe elevene å holde fokus.

Kaplan Veiledning
1 Liberty Plaza, 22. Floor
New York, NY 10006
800-497-2673
kaplantutoring.com

ESylvan og Sylvan Learning Centers

Dette online veiledning Programmet fungerer med elevene i klasse fire til ni for å øke alle leseferdigheter, inkludert aspekter av forståelse. Programmet beveger seg fra bokstavelig forståelse ferdigheter (for eksempel gjenfortelling) til mer komplekse ferdigheter (som slutning). Studentene også arbeide med ordforråd ferdigheter for å øke forståelsen og på strategisk tenkning ferdigheter. Sylvan gir også leseforståelse veiledning for studenter i alle aldre på sine lokale sentre. Bruk nummeret eller nettsiden nedenfor for å finne sentrum nærmest deg.

ESylvan
esylvan-online-learning-centers.com

Sylvan Learning Centers
800-611-2715
sylvanlearning.com

Lindamood-Bell Centers

Den Lindamood-Bell-systemet er en måte å lære lesing som brukes i skolen, samt i veiledning sentre. Studentene tar diagnostiske vurderinger og blir undervist intensivt i leseferdigheter. Deres leseforståelse Programmet heter "Visualisere og verbalisering" og er utviklet for å hjelpe flytende leserne forstå og reflektere over det de har lest.

Lindamood-Bell Centers
800-233-1819
lindamoodbell.com

Institute of Reading Development

The Institute of Reading Development har sommerstudier ved universiteter (for eksempel Rutgers og Clemson) over hele landet. Studenter inn pre-barnehage gjennom 11. klasse, så vel som voksne, kan delta i programmene. Små barn arbeide på lytteforståelse, og deretter gå videre til historien grammatikk og meta-kognisjon som de blir eldre. Det er også fokus på vokabular utvikling og flyt, to faktorer som kan øke forståelse.

Institute of Reading Development
800-964-2030
readingprograms.org


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com