Hvordan søker jeg vet Albue Bukseseler?

November 25

Hvordan søker jeg vet Albue Bukseseler?


Den primære hensikten med en albue brace er å immobilisere albuen samtidig sikre riktig justering av sener. Dette er grunnen til at mange mennesker som lider av tennisalbue (epikondylitt), senebetennelse og andre albue skader stole på tannregulering for å lindre symptomene på disse plager: skarp smerte, hevelse og betennelse. Mange idrettsutøvere ha tannregulering, spesielt de som deltar i gjentatte bevegelser, for eksempel svinge en golfkølle eller tennisracket.

Bruksanvisning

1 Bestem alvorlighetsgraden av sykdom ved å konsultere lege eller trener. De kan også anbefale et bestemt merke og størrelse på brace for deg å kjøpe. Velg en spenne som er lett og pustende; Dette er spesielt viktig for idrettsutøvere.

2 Rett armen og slappe av musklene som du glatt skyve spenne på med motsatt hånd. Roter spenne slik at riktig side vender ut (vanligvis side med logoen på den).

3 Trekk spenne opp til albuen slik at den hviler rett over skjøten. Fest noen stropper til å vikle spenne fast rundt albuen, og legge til noen innlegg som fulgte med spenne.

4 Test brace er passe ved å bøye armen gjentatte ganger. Hvis du oppdager noe ubehag, bør du justere spenne. Fortsett å bruke den så lenge som anses nødvendig av legen eller trener.

5 Fjern spenne av og til å vaske det, i henhold til sine instruksjoner om rengjøring. Dette er spesielt viktig for idrettsutøvere som bruker bukseseler under konkurransen, som idrettsutøvere har en tendens til å svette voldsomt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com