Coconut Milk Vs. Kokosnøttvann

February 22

Coconut Milk Vs. Kokosnøttvann


Kokosnøtter, høy i fiber, vitaminer og mineraler, blir brukt i mange deler av verden for ernæring og hydrering. Frukten er i hovedsak består av kokos kjøtt og en væske i midten, ofte kalt kokosnøtt vann. Mens kokos vann og kokosmelk er ofte forvirret som å være det samme stoffet, de er faktisk to forskjellige alternativer for å dra nytte av kokos mange helsefordeler.

Kilde

Kokos vann er betegnelsen som vanligvis benyttes for å beskrive den klare væske som finnes i sentrum av en kokosnøtt når det er ung og grønt. Kokosmelk er fremstilt ved å ekstrahere væske fra et bakke-up blanding av kjøtt og vann. Den resulterende væske er tykk og hvit med et lag av krem ​​på toppen.

næringsstoffer

Kokosmelk pakker ca 550 kalorier - hovedsakelig fra høyt fettinnhold - per kopp. Coconut vann, men inneholder ikke fett eller kolesterol og ca 50 kalorier per kopp på grunn av sin naturlige sukkerinnhold. Kokos vann er høy i kalium og magnesium i tillegg.

Bruker

Kokosmelk er vanligvis brukes i etnisk matlaging, for eksempel thai eller indisk mat, og som en nondairy melk erstatning i iskrem eller yoghurt. Kokos vann er noen ganger hyllet som en naturlig Gatorade, som dens naturlig sukker og elektrolytter gjør en equable jobb med å vanne en aktiv kropp. Kokos vann høye kaliumnivå kan være gunstig for hjerte og nyre helse, og gir også et trygt og sunt alternativ når ferskvann er utilgjengelig.

Coconut Confusion

Som om begrepene kokosmelk og vann ikke var forvirrende nok, kokos markedsførere prøver også å selge kokosjuice, kokoskrem og krem ​​av kokos. Kokosnøtt juice refererer til den klare væsken inne i en umoden kokosnøtt og blir ofte anvendt om hverandre med begrepet kokosnøtt vann. Kokosnøtt krem ​​representerer en tykk væske som ligner på kokosmelk, men med en høyere andel av kokos kjøtt til vann. Kremen av kokos bare refererer til en blanding av kokos fløte og sukker ofte brukt i cocktailer.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com