Hvordan lage en markering i Brazo Green

March 10

Hvordan lage en markering i Brazo Green


Populær restaurant "Brazo er" i Portsmouth, New Hampshire, og tilbyr en proteinrik menyen, som gjør det vanskeligere å velge et strengt vegetarisk (grønn) alternativet. Det finnes flere forskjellige valg for å gjøre fra meksikansk mat som tilbys, men å velge den rette er alltid vanskelig. Etter humøret og kommer med smaker du liker kan hjelpe deg med å gjøre vegetarisk valg på en gitt kveld på Brazo tallet.

Bruksanvisning

1 Se over alle alternativene. Menyen inneholder mange retter med et protein, men ikke veldig mange grønne retter.

2 Tenk på forretter. Det er flere grønne alternativer på menyen forrett som du kan velge som en hovedrett.

3 Sammenlign valg og tenke på hva du ønsker. Det er villsopp Empanadas fylt med carmalized sopp, dijon sennep, urter og cojita ost. Det er en Ranchero Salat med romersk hjerter, svarte bønner, pico de gallo, mais salsa, cotija ost og tortillas dressing. Du kan nyte Ensalada Verde, som er en hage salat bestående av baby greener, tyttebær, ristede gresskarkjerner og papaya ingefær vinaigrette eller guacamole med tortilla chips. Endelig er det valget av Marinert Portobello sopp, som er fylt med couscous, grønnsaker, spinat og geitost.

4 Bestill ditt måltid. Tenk om dessert. Alle Brazo dessert ideer er grønn. Det er den Mayan sjokolade kake, som består av en Graham cracker skorpe, brent marshmallow og kandiserte pekannøtter med espresso iskrem på toppen. The Fig, Blackberry, Cherry Crumble er sautert med port, gyllen havre, brunt sukker og har hasselnøtt iskrem. De Churros er donuts kastet i kanel og sukker servert med banan og karamell iskrem. Tres Leches er en søramerikansk kake dynket i tre melker. Th Orange Catalan Flan er krydret vaniljesaus med en lys råde, og den kommer med oransje segmenter, en kort brød cookie og karamellpudding. Til slutt er det en lidenskap frukt Sorbet.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com