Naturlig rettsmidler for Canine Diabetes

February 10

Naturlig rettsmidler for Canine Diabetes


Hvis en hund har diabetes, er den beste planen for å ta den med til veterinæren for å diskutere en individuell behandlingsplan. Men i tillegg til veterinær foreskrevet medisiner og behandlinger, eiere som gir sine hunder disse naturlige rettsmidler hjemme hjelp til å lette noe av symptomene.

urter

Visse urter bidra til å fremme helsen til hunder med diabetes. Bejak bidrar til å redusere nærværet av blod sukker i kroppen. Hunder som lider av sene stadier av sykdommen finne lettelse fordi urten bidrar til å lindre noen av problemene med unormal vannlating. Gurmar, også kjent som Gymnema Sylvestre, og karela arbeid i utgangspunktet på samme måte som bejak. De forårsaker bukspyttkjertelen til å skille ut riktig mengde insulin, og dermed opprettholde riktig blodsukkernivået.

Eddik

Eddik, spesielt eple cider eddik, regnes ganske sunt, og vil bidra til å lindre smerten av hundens tilstand hvis det brukes regelmessig. Eiere gi sine hunder eddik ved å sette noen dråper av den i dyrets vannskåler, siden det kan være ganske vanskelig å ha en hund drikke rett eddik. Tillegg av eddik til hundens kosthold vil bidra til å stimulere effektene av hvilken medisinering dyret er allerede tar.

Kanel

Kanel bidrar til den tilstand fordi det erstatter insulin i blodet. Imidlertid virker det ikke godt med sukker, slik at de to bør ikke blandes i hundens mat. Som eddik, hvis hunden oppdager kanel, kan det ikke ønsker å spise maten. For å unngå problemer, sette en liten bit av kanel i hundens mat. Sørg for at det er nok til å jobbe, men ikke nok til at hunden vet den er der.

Grapefrukt

Selv grapefrukt vil ikke direkte hjelpe i kampen mot diabetes, vil det hjelpe med vektøkning på grunn av tilstanden. Legge grapefrukt i hundens drikkevann vil motvirke vektøkning problemer. Som nevnt er grapefrukt ikke er direkte korrelert med å hjelpe til med produksjonen av insulin eller noe av det naturen. Men kjemper vektøkning er avgjørende for å hindre ytterligere helse komplikasjoner i en hund som allerede kjemper med en sykdom.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com