Hvordan lage Candy øyeepler for Halloween

December 7

Hvis du er ute etter en måte å friske opp neste Halloween fest, piske opp en skummel bolle med øyeepler. Når gjestene kommer over deres squeamishness, vil de være lettet over å oppdage at "øyeepler" er faktisk deilig smelte i din munn godteri.

Bruksanvisning

1 Kombiner kremet peanøttsmør og mykt smør i en stor bolle, og slå ingredienser med en mikser på middels hastighet til de blir glatt og kremet.

2 Slå mikseren på sin lav innstilling, og tilsett melis litt om gangen til blandingen er fuktig nok til å holde sammen.

3 Hakk Butterfinger candy bar i små biter, og rør det inn i peanøttsmør blanding.

4 Bruk hendene til å trykke på og forme blandingen i runde former på størrelse med en valnøtt, og sette de "øyeepler" på et brett eller stekeplate kledd med vokset papir. Deretter satte øyeepler i fryseren, og la dem i ca en time.

5 Plasser den hvite sjokoladebiter og matfett i en stor microwave bolle, og kok dem i 10-sekunders intervaller like før de smelter, rører etter hvert intervall.

6 Fjern øyeepler fra fryseren, og rull hver og en inn i smeltet hvit sjokolade blanding, holder øyeepler med en tannpirker. Trykk på en liten, rød, kanel candy "elev" i hver øyeeple.

7 Sett dem i kjøleskapet til sjokoladen setter opp. Dypp en tannpirker inn i rød konditorfarge og trekke blodskutte vener på godteri øyeepler. Oppbevar godteri øyeepler i kjøleskapet til du er klar til å tjene dem.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com