Bryllup Hotel kurv ideer

November 24

Bryllup Hotel kurv ideer


Mange bruder og brudgom liker å gi sine out-of-town gjester en spesiell gave kurv for å ønske dem velkommen til byen og takke dem for å komme til deres spesielle dag. Det er en fin detalj som par kan organisere før bryllupet, slik at den ikke legger mer stress for en travel dagene. Bare la kurvene med innsjekkingsskranken på hotellet, og har clerks passere dem ut som gjester sjekker inn. Du kan inkludere mange ulike elementer i kurvene, og husk at kurvene ikke engang å være kurver. Sand spann, tote bager eller ryggsekker fungere godt også. Når du fyller kurvene, prøv å holde dine gjester i tankene.

matvarer

Reiser med bil eller fly kan være slitsomt, og mange reisende tar ikke tid til å spise riktig. Hvis du inkluderer snack eller matvarer i gave kurv, kan det virkelig løfte ånder av dine gjester. Gjestene vil sette pris på å ha litt mat uten å gå ut til en restaurant. Bestille noen monogram cookies med snart-å-være-gift parets initialer på dem, og pakk dem i farget cellofan. Dekorerte cupcakes ville også fungere bra her. Spesial te eller kaffe er en fin touch. Gjestene kan bestille varmt vann fra hotellet til å ha en avslappende drink på kvelden. Frisk frukt er alltid velkommen, fordi det kan være vanskelig å finne når du reiser. Vannflasker, en pakke med tyggegummi eller noen granola barer ville fungere bra.

papir~~POS=TRUNC Items

Siden disse gjestene er fra ut av byen, gir velskrevet og godt trukket kart og informasjon til de forskjellige bryllup steder. Også inkludere interessante, spesielt hvis gjestene skal være i byen i flere dager rundt bryllupet. Gi telefonnumre for familien din, en helg med bryllup tidsplan og en liste over andre mennesker som bor på hotellet. De ønsker kanskje å få sammen med familiemedlemmer de ikke har sett i noen tid.

spesielle poster

Alltid inkludere et personlig notat eller takkekort til gjestene. Sørg for å uttrykke hvor glad du er for at de var i stand til å komme feire bryllupet med deg. Ta med en spesiell element for dine gjester også. Du kan tilpasse hver kurv til mottakeren, eller du kan generalisere dem litt. Ta med et element som er kjent lokalt, det være seg godteri, et bilde eller banale element. Kaffekrus, magneter eller handlenett feirer noe lokalt er også fine detaljer.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com