Hvordan Clean & Grease Roller Skate Lagre

February 12

Hvordan Clean & Grease Roller Skate Lagre


Over tid skøytene vil begynne å gjøre en skrapelyd. Når du hører denne lyden, vil du også finne at det tar mye mer innsats for å bevege seg raskt på skøytene. Hvis du har disse problemene, lagrene inni hjulene har skitt på dem og må rengjøres. Grease dekker lagrene for å redusere friksjon og beskytter hjulene fra å få riper. De små groper og ujevne overflater av ripete hjul kan øke friksjonen og senke tempoet.

Bruksanvisning

1 Fjern hjulene på skøytene ved hjelp av skate verktøy eller pipenøkkel til å skru fra hverandre boltene som holder hjulene på.

2 Skyv pinnen inn i kanten av gummi eller plast skjold på innsiden av skate. Bruk dette til å lirke ut skjoldet og avsløre lagrene. Rengjør skjold med såpe og vann. Tørk dem med tørkepapir. Skjoldene må være helt tørt før du setter dem.

3 Ta hvert hjul og sett den tilbake på akselen på skate del vei, ca 3/8 & rdquo; på akselen. Krok akselen slik at den presser mot lageret, men ikke mot selve hjulet.

4 Trekke nedover, forsiktig, men jevnt og i vinkel og på hjulet for å løsne lageret. Pass på å ikke dra for hardt på rattet, da dette kan skade lagrene.

5 Ta på deg hansker og vernebriller.

6 Hold lagrene over en bøtte og spray lageret med brems renere. Ikke spray ned i bøtte; spray på lageret sidelengs. Bøtte brukes til å fange slam som vil komme seg ut hvor. Hvis du sprayer ned i bøtta, kan slammet sprute av bunnen av bøtta tilbake på deg.

7 Påfør skate peiling smøring på lagrene i henhold til instruksjonene på flasken. Den nødvendige mengden varierer fra merke til merke, men de fleste kaller for ca to dråper.

8 Skyv lagrene og skjold tilbake i hjulene.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com