Hvordan lage Amazing Jello Shot Jigglers

April 12

Hvordan lage Amazing Jello Shot Jigglers


Jello skudd er en flott måte å legge til litt moro til festen, og blande ting opp. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør faste Jello skudd som kan konsumeres som Jello Jigglers, uten kopper.

Bruksanvisning

1 Dagen før du har tenkt å gjøre Jello skudd, satte flaske vodka i fryseren. Dette vil la Jello blandingen avkjøles raskt, hindre unødvendig fordamping av alkohol, og la skuddene satt raskere. Ikke bruk din beste vodka for dette, som de andre smakene vil overvelde smaken av vodka.

2 Varm opp fruktjuice på komfyren, rør jevnlig til den begynner å koke. Du trenger omtrent 20 unser (en Imperial kvart liter) fruktjuice per tre pakker av Jello gelatin. Bruk en fruktjuice som vil utfylle smaken av Jello at du har valgt (for eksempel tranebærjuice og bringebær Jello), eller bruk eplejuice, som er ganske nøytral i smak. Du kan bruke vanlig vann hvis du ikke har fruktjuice, men den ekstra sødme og smak av juice bidrar til å maskere smaken av vodka.

3 Legg tre pakker av Jello per 20 unser kokende saft, og rør raskt å oppløse. Når Jello er oppløst, fjerne kasserolle fra brenneren og slå av komfyren.

4 Tilsett kaldt vodka fra fryseren - omtrent samme volum (20 unser kaldt vodka per 20 unser kald juice). Rør blandingen å blande, og hell den i Tupperware beholder (helst en grunne, rektangulær beholder). Smøring beholderen med en liten mengde ikke-flavored nonstick matlaging spray vil bidra til å fjerne Jello senere. Sett lokket på beholderen og skyv den inn i kjøleskapet.

5 Etter at Jello ligger noen få timer senere, ta den ut av kjøleskapet, og dumpe det på et skjærebrett. Hvis det ikke glir ut lett, kjøre varmt vann over utsiden av beholderen for å løsne den.

6 Skjær Jello i serveringsstykker, bite-sized eller mindre, og ordne på et brett. Hvis de ikke er til å bli servert umiddelbart, dekk dem med plastfolie og oppbevar dem i kjøleskapet.

Hint

  • Å gjøre flere smaker av Jello skudd kan gi gjesten litt variasjon.
  • Ved hjelp av en komplementær smaken av alkohol heller at bare vodka (for eksempel, tequila og lime skudd) kan være en fin touch.
  • Vær forsiktig forbruker Jello skudd. Sukker masker smaken av alkohol, og det kan være vanskelig å bedømme ditt forbruk. Ro deg ned.
  • De Jello shots kan gjøres svakere ved å redusere mengden av vodka. Du kan gjøre dem litt sterkere ved å bruke mer vodka eller korn alkohol, men å legge for mye alkohol kan føre til at Jello ikke sette ordentlig.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com