Hvordan Raise indiske Ringnecks

March 15

Hvordan Raise indiske Ringnecks


Den svært intelligent indiske Ringneck papegøye krever daglig oppmerksomhet til å oppfylle sine emosjonelle og intellektuelle behov. Med tilstrekkelig samhandling, kan fuglen bli utrolig tamme og bånd tett med sin menneskelige. Ringnecks har også muligheten til å snakke ganske godt. En Ringneck kan begynne å snakke på syv måneder gammel, men noen ikke snakker sitt første ord til de når et år eller eldre. En sunn Ringneck kan gi opp til 30 år med godt kameratskap.

Bruksanvisning

1 Gi et bur som måler minst 24 inches med 24 inches med 36 inches. Hvis plassen tillater det, vil den indiske Ringneck nytte av å ha en innhegning å fly innenfor. En lang fugl, vokser det til en lengde på opptil 16 inches med halen består halvparten av kroppslengden.

2 Plasser naturlige, ikke-giftige tre perches for papegøyer i bur. Velg perches av varierende diametre for fuglen å klatre på. De fleste indiske ringnecks nyte en swing festet til buret sitt indre. Bruk en kommersiell bur kull til linje bunnen av fugleburet.

3 Før indiske Ringneck en høy kvalitet kommersielle pelletert papegøye mat daglig. Levere en kommersiell frø blanding, også. Fuglen vil også dra med daglige frisk frukt og grønnsaker. Gi biter av kokt kylling, ris, hele korn korn, hirse spray og ost som spesielle godbiter. Gi fuglen frisk vann daglig.

4 Fest kommersielle papegøye leker innenfor fugleburet. Den indiske Ringneck liker å gnage på papegøye tygge leker. Kjøpe et bredt utvalg av leker og rotere dem ukentlig så fuglen har en annen utvalg av elementer for å underholde seg med. Vurdere å gi en ut av buret kommersielle lekekonstruksjon for Ringneck å nyte klatring på når ut av buret sitt.

5 Rengjør buret daglig. Vask alle matskåler, vanndispensere, abbor og bur bunnen for å fjerne avføring eller tørket mat.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com