Hvordan lage et sjakk Board

June 16

Hvordan lage et sjakk Board


Checkers, eller "utkast" som det er kjent i Europa, er en av de eldste brettspill. Rester av en versjon av spillet ble funnet i det som nå er Irak, som, selv om litt annerledes bord enn hva en moderne brikke bord ser ut, ble karbon datert til 3000 f.Kr. Du kan enkelt lage din egen rutete brettet ut av et kvadratisk stykke papp og noen andre verktøy.

Bruksanvisning

1 Tegn en linje 1,5 inches fra den ene kanten av papp med en blyant og linjal. Fortsett å lage linjer på tvers av papp som er 1,5 inches hverandre. Du bør ha åtte lik avstand rektangulære snitt over hele linja.

2 Snu papp nitti grader og trekke en linje 1,5 inches fra den ene kanten av papp med en blyant og linjal. Fortsett å lage linjer på tvers av papp som er 1,5 inches hverandre. Din papp vil ha et rutenett mønster på det, med 64 ruter som er 1,5 inches på hver side.

3 Color øvre venstre hjørne torget i rødt permanent markør. Color plassen ved siden av den i svart permanent markør. Fortsett vekslende fargene i kvadratene av den øverste raden av sjakkbrett; den siste plassen i den øverste raden vil være farget svart.

4 Color de andre radene i vekslende svart og rødt som du gjorde i trinn 3. Sørg imidlertid at det ikke er noen svarte og røde firkanter ved siden av, over toppen av eller under hverandre. Se Ressurser for hvordan sjakk skal se ut.

5 La det rutete bord på et tørt sted i ca 20 minutter, slik at markøren for å tørke.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com