Billige hoteller i Torremolinos, Malaga

July 13

Billige hoteller i Torremolinos, Malaga


Reiser fra USA, er en tur til Spania både eksotisk og dyrt. Trim reisebudsjettet ved å bo i et rimeligere hotell i Torremolinos, Malaga. En vakker ferieby, disse hotellene tilbyr alle fasiliteter en reisende trenger uten å bryte bank. et hotell i Torremolinos med noe for hver person i partiet, er sikker på å gjøre ferien minneverdig.

Gran Hotel Cervantes

Et flott hotell for familier eller større grupper Gran Hotel Cervantes, og tilbyr to svømmebasseng, restauranter, sauna, treningsrom og sesongbarneklubb. Innendørsbassenget er oppvarmet og er åpent året rundt. Rommene har egen terrasse, og noen har havutsikt. Hotellet ligger syv km fra flyplassen, og er nær både tog- og busstasjoner.

Gran Hotel Cervantes

Calle Las Mercedes, s / n

Torremolinos, Malaga 29620

Spania

011-34-952-38-40-33

cervanteshoteltorremolinos.com

The Royal Al Andalus Hotel

Kun 400 meter fra stranden er Royal Al Andalus hotellet. Hvert rom har en egen balkong med utsikt over bassenget eller fjellene. Barneseng er tilgjengelig på forespørsel. Hotellet har luftkondisjonering, satellitt-TV og et utendørsbasseng. Det er også en restaurant og to barer på stedet. Malaga flyplass ligger 15 km unna, og både Aquapark og Sala Fortune Casino er både innen seks km.

Al-Andalus, 3

Torremolinos, Malaga 29620

Spania

011-34-952-38-12-00

royalpremierhoteles.com

The Royal Costa Hotel

Tre km fra sentrum Malaga i et rolig boligområde er Royal Costa hotellet. Hvert rom har eget bad, satellitt-TV og telefon, og har utsikt over bassenget eller havet. Hotellet er omgitt av tropiske hager og har både et svømmebasseng og plaskebasseng for barn. Nyt middelhavs stil retter på hotellets restaurant og underholdningsprogrammer som tilbys av hotellet. Stranden ligger 600 meter fra hotellet, og lokale severdigheter er minutter unna.

Royal Costa Hotel

Urbanizacion Los Alamos S / n

Torremolinos, 29620

Spania

011-34-952-38-14-11

royalpremierhoteles.com

rentalo.com

The Hotel Zen

Hotel Zen er funnet i sentrum av Torremolinos ca 1500 meter fra stranden i et typisk landsted i Andalusia. Hotellet har en moderne innredning, en snack bar, Wi-Fi-tilkoblinger, TV og air-condition. Selv i et rolig område, hotellet er minutter fra tog- og busstasjoner. Slapp av i utendørsbassenget, eller ta en drink på en av de to tropiske terrasser. Hotel Zen er et røykfritt hotell.

Hotel Zen

Los Fresnos, 9-Urbanizacion El Pinar

Torremolinos 29620

Spania

011-952-37-38-82

gtahotels.com


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com