Hvordan lage pannekakerøre

August 10

Hvordan lage pannekakerøre


Pannekakerøre er lett å lage fra bunnen av med bare noen få felles kjøkken ingredienser. Buttermilk gir lys og myke kaker som selv de pickiest eaters kan nyte, men du kan også bruke yoghurt eller cottage cheese for høy-protein og lite fett alternativer. Denne grunnleggende oppskriften kan endres til å inkludere frukt, som banan, kanel, eller sjokolade pannekaker. For de som ikke kan spise melkeprodukter, er det oppskrifter uten melk, også. Det gjør nok batter for omtrent 24 4-tommers pannekaker, eller nok til å tjene fire til seks personer.

Bruksanvisning

1 Tilsett 2 kopper mel og 2 ss. granulert sukker til en stor blandebolle. Rør godt å kombinere. Bruk presifted mel eller sile det selv før du begynner for best resultat.

2 Tilsett 2 ts. bakepulver, 1 ts. natron og 1/2 ts. salt til mel og sukker blandingen. Rør godt til grundig innlemme alle ingrediensene.

3 Kombiner 2 store egg, 2 kopper kulturmelk og 1/2 kopp melk i en egen stor bolle. Pisk ingrediensene med en wire visp til grundig kombinert.

4 Tilsett melk og egg blandingen til mel blandingen, og omrøres forsiktig akkurat nok til å kombinere. Unngå overmixing. Den pannekakerøre bør ha noen klumper i den, men ikke vær bekymret. Disse vil koke ut når varmen blir brukt.

5 La pannekake batter å sitte avdekket i ca 5 til 10 minutter. Det vil bli tykkere vesentlig i denne tid. Hvis røren er for tykk for din smak, tilsett vann til en spiseskje om gangen til ønsket konsistens er oppnådd.

6 Forbered pannekaker med ladling 1/4 kopp batter per pannekake på en forvarmet panne og matlaging 2 til 3 minutter på hver side, snu når undersiden er gyllen brun og bobler dekke overflaten.

Hint

  • Hvis melk er tilgjengelig, kan du bruke helmelk i stedet, men pannekaker kan vise seg litt mindre fluffy.
  • Prøv å legge til frisk frukt eller sjokoladebiter til røren for mer variasjon, eller noen av dine favoritt krydder, som kanel eller kakao.
  • Dette pannekake batter kan også brukes til å lage vafler, uten å gjøre noen endringer. Bare gjør røren som anvist, og hell i en forvarmet vaffeljern.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com