Erstatter Gouda Cheese

February 1

Erstatter Gouda Cheese


Gouda ost er en vanskelig nederlandsk ost innpakket i voks og sin søte og fruktige smaken forsterker med alderen. Noen osteprodusenter legge en røyk smak eller hvitløk smak til ost. Som Gouda aldre, voks svor skifter fra rødt til den er nesten svart. Gouda smelter jevnt og lett, og er perfekt for retter som makaroni og ost.

Edam Cheese

Plassert i en rød voks belegg, er Edam ost en presset, semi-hard ost laget av skummetmelk eller lettmelk. Smaken er glatt og nøtteaktig. På grunn av sin lavere melkefettinnhold, ikke Edam ikke smelte i en strømmende måte som Gouda, men det er enklere å brun.

Bel Paese Cheese

Denne italienske osten er semi-myk med en mild smak som parene godt med frukt og rødvin. Det smelter lett, spesielt når revet, og kan brukes på pizza eller i risotto.

Muenster Cheese

American Münster osten har en mild smak. Den europeiske versjonen har en tendens til å være mer bitter og fungerer godt med svart brød og mettende øl. Münster er en vasket skall ost som er årsaken til den oransje skall. Muenster ost er mykere enn Gouda, men det har en smak som ligner på en ung Gouda. Münster smelter også i samme flytende måte som Gouda, noe som gjør det en god erstatning.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com