Hvordan lage Grease-Fjerne Abrasive håndsåpe

April 16

Hvordan lage Grease-Fjerne Abrasive håndsåpe


Hvis du jobber på noe som har en skitten fett, som automotive prosjekter, så vet du at å få fett av hendene kan være en oppgave. Du kan lage din egen fett å fjerne såpe å ha på hånden neste gang du takle en av disse prosjektene.

Bruksanvisning

Gjør Bar Grease-Fjerne Abrasive håndsåpe

1 Hakk opp 3/4 pund av smelte og hell såpe base og sette det inn i en mikrobølgeovn-safe container. Det er best å bruke et stort glass målebeger for enkel senere.

2 Dekk beholderen med plastfolie og legg den i mikrobølgeovnen. Smelte det på høy i ett minutt.

3 Fjern smeltet smelte og hell base og røre å innlemme noen unmelted stykker. Man bør ha en beholder med væske når dette er gjort.

4 Bland i 2 til 3 spiseskjeer med grundig pulverisert pimpstein. Tilsett noen dråper eteriske oljer hvis du ønsker såpe å ha en duft og bland godt.

5 Hell i formen, være forsiktig med å danne luftbobler. La din såpe tørke og avkjøles i flere timer og unmold din sliphåndsåpe. Pakk det å holde den tørker ut.

Gjør Lim Grease-Fjerne Abrasive håndsåpe

6 Rist biter av gamle såpe før du har nok for en kopp.

7 Tørk revet såpe i ovnen med piloten lys hvis det er gass, eller på lavest mulig temperatur hvis det er elektrisk. Tidene varierer avhengig av din spesielle ovnen. Få den tørr nok slik at såpen rister vil lett pulverisere.

8. Pulverisere såpen til et pulver.

9 Bland pulverisert såpe med en kopp boraks og en 1/2 ts. pulverisert pimpstein. Tilsett 2 ts. av ren terpentin og en 1/2 ts. av essensiell olje.

10 Arbeid sammen ingrediensene. Det vil være tykk, og du kan ha til å bruke hendene. Vær sikker på at det ikke er noen klumper igjen og sette blandingen i en beholder som sel sikkert, men gjør at pastaen skal være lett tilgjengelig for skitne hender.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com