Hvor å tog en Dachshund valp

May 6

Hvor å tog en Dachshund valp


Opprinnelig avlet for å jakte grevling i Tyskland, er Dachshunds nå ofte funnet i familier som følgesvenn kjæledyr. Lett gjenkjennelige med sine langstrakte kropper og korte ben, Dachshunds er normalt kjærlige og mottakelige hunder. Men deres opprinnelige avl formål gjør dem også smart, sta og selvstendig til tider. Du trenger tålmodighet, samt en positiv, konsekvent holdning for å kunne trene og administrere Dachshund valp.

Bruksanvisning

En gradvis integrere valp inn i hjemmet og familien. For eksempel, begrense ham til ett eller to rom i huset ditt først. Sakte introdusere ham til et nytt område av ditt hjem hver dag. Ta ham for turer med bånd på en jevnlig basis for å etablere en rutine og et tillitsfullt forhold.

2 Begynn foreløpige opplæring trinn så tidlig som åtte til tolv uker. Valper i denne alderen kan lære grunnleggende kommandoer som "kom" og "sitt". Trene ham ved hjelp av disse to kommandoene for ca fem til 10 minutter per dag for ca to uker. Fortsett deretter til to flere kommandoer som "heel" og "ned" (for løgn ned kommando) for en to-ukers periode.

3 Bruk behandler at valpen liker å få hans oppmerksomhet og belønne god oppførsel under trening.

4 Gjenta kommandoene du tidligere lært valpen til ytterligere innpode disse ordene i hans minne. Dachshund rasen er en selvstendig en, så repetisjon er viktig når du trener en valp.

5 Bruk mye positiv forsterkning i form av ros til alle tider. Dachshunds er intelligente og varslings hunder og vil svare godt til kontinuerlig ros for den kompetansen de behersker.

6 Vær sterk som du etablere deg som leder av sekken. Men ikke truffet eller bruk makt for å oppnå dette. Tren valpen i en urokkelig ennå ikke skremmende måte. I tillegg må du ikke kjefte på ham og bare trene for en kort periode hver dag fordi valpens oppmerksomhet span er kort.

7 Fjern uønskede objekter fra valpens munn og si "nei" på en fast måte hvis du finner ut at valpen tygger på upassende elementer. Ikke rammet ham for denne typen atferd fordi du ikke ønsker å skremme valpen. Bygg et tillitsfullt forhold til ham ved hjelp av tålmodighet og repetisjon i stedet.

8 Bruk papirtreningsmetoden for innendørs valper. Finn et område av ditt hjem som er egnet for denne prosessen. Pass på at det er borte fra valpens mat og vann rett område. Skjær åpne en stor plast søppelpose og legg den ned på gulvet. Sett flere lag med aviser på toppen av sekken. Oppmuntre valpen til å bruke dette området til å avlaste seg etter at han spiser eller drikker vann. Men ikke kast bort skitnet ark. I stedet satte nye ark med aviser på toppen av skitnet seg for å lage en "duft" område slik at han vet hvor du skal gå neste gang.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com