Slik Care for en Leather Motorcycle Jacket

May 28

Slik Care for en Leather Motorcycle Jacket


Gjort populært på 1950-tallet, skinn motorsykkel jakke var selve symbolet på coolness. Leather tanning dateres tilbake 5000 år, med prosessen endring og utvikling over tid. Nye produksjonsteknikker tillate mykere og mer holdbare lær, som aksepterer ulike typer fargestoffer og beskyttende belegg. En naturlig materiale, krever lær spesiell omsorg - og lær motorsykkel jakker er ikke noe unntak. Et regime som innebærer rengjøring, kondisjonering og riktig lagring vil bidra til å holde skinn motorsykkel jakke ser sitt beste.

Bruksanvisning

1 La din skinn motorsykkel jakke lufttørke etter kommer inn fra en våt tur. Tørk av skinn med et mykt håndkle, fjerne overflødig vann, og henge på dusj stang eller innendørs klessnor. Alltid henge lær motorsykkel på en bred kleshenger som vil bidra til å holde formen.

2 Fjern salt fra skinn motorsykkel jakke med en myk klut fuktet med vann. Veisalt brukes til å holde gatene isfritt om vinteren kan skape kaos på din skinnjakke. Veisalt etterlater seg hvite flekker når de sprute opp på din skinnjakke mens du rir. En rask tørk med en myk klut og rent vann bør fjerne salter som kan føre til for tidlig aldring av lær.

3 Arbeid en skinn rengjøringsmiddel inn i skinn i henhold til produsentens instruksjoner for større rengjorde. De fleste skinn rengjøringsmidler krever søknad med en myk klut. Fjern skitt og rester av rasping skinn renere inn i læret med sirkulære bevegelser. Skinnet renere vil også skinne i skinn som det Interesserte vekk skitt.

4 tilstand skinn motorsykkel jakke ved hjelp av en shea smør balsam. Bruk en myk klut til å bruke den. Arbeid balsam inn i skinn med sirkelbevegelser. Tilstand skinn motorsykkel jakke minst en gang i året, eller kanskje til og med to ganger i året hvis kontinuerlig utsatt for elementene.

5 Oppbevar skinn motorsykkel jakke i et område som får rikelig med ventilasjon når du ikke bruker det. Avstå fra å dekke den i plast - lær trenger å puste. Dekk jakke i stedet, med en lett bomull ark for å holde den fri for støv og rester. Det er også en god idé å velge et lagringsområde som ikke er plassert nær en varmekilde. Unngå fuktige eller fuktige steder som kan føre til at lær å sprekke eller bli med mugg.

Hint

  • Bruk av en vannavvisende spesialdesignet for bruk på skinn vil forlenge levetiden på lær motorsykkel jakke, beskytter den mot de skadelige effektene av fuktighet. Påfør vannavstøtende som anvist av produsenten.
  • Ikke bruk sadel såpe eller mink olje på skinn MC-jakke. Disse produktene inneholder kjemikalier som kan skade overflaten av lær, over tid. Unngå bruk av sterke rengjøringsmidler, oppvaskmiddel og skuremidler. Ikke bruk hårspray til håret ditt mens iført skinn motorsykkel jakke. Alkoholen i hårspray kan skade skinn.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com