Color Guard Captain Audition Tips

April 2

Audition for farge vakt eller flagget korps kaptein kan bringe følelsen av spenning, nervøsitet og frykt. En videregående skole eller høyskole farge vakt marsjerer vanligvis med bandet og snurrer flagg i takt med musikken. Kapteinen skuldre ansvaret for å holde teamet på sporet og hjelpe alle til å lære rutiner. Flere tips vil hjelpe deg å holde hodet kaldt når audition for farge vakt kaptein på videregående skole eller høyskole.

Klarrutinemessig

For audition, må du kanskje utføre en brikke du har lært, gjøre opp din egen bit av koreografi eller gjøre begge deler. For en forhåndsbestemt rutine, må du få en kopi av musikken til å øve med hjemme. Spør andre venner i farge vakt for å øve med deg to til tre dager i uken og bruke de andre dagene å trene på egen hånd. Du bør øve omtrent en time hver dag ifølge The Colorguard nettstedet. Ta en fridag i løpet av uken til å slappe av og unngå å brenne deg ut på rutinen. Hvis du har problemer eller føler forvirret om hvilken som helst del av koreografien, be om hjelp fra en medspiller eller regissøren.

Når koreograferer din egen rutine, stokk med hva du vet, men kaste i noen fancy triks du kan utføre godt. Tweaking grunnleggende trekk for å få slutt på en mer avansert spinn vil tjene poeng for både kreativitet og talent. Stikker med trekk du utfører beste gjør det mindre sannsynlig at du vil kvele under press. Selv om du gjør en feil, holde smiler og fortsetter med den rutinen.

avslapping teknikker

Få nok hvile natten før, og spise en lett, men sunn frokost om morgenen av din audition. Prøv en lett treningsøkt eller gå for en joggetur for å bli kvitt noen pent opp energi og nervøse sommerfugler. Øv avspenningsteknikker ved å sitte stille og visualisere deg selv i et rolig og lykkelig sted. Pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. Hold pusten sakte og stødig for å unngå hyperventilering. Før du begynner rutinen, ta en beroligende pust og fortelle deg selv at uansett hva som skjer, vil du nyte forestillingen.

Acing intervjuet

Etter din rutine, må du kanskje å svare på spørsmål under et intervju for å avgjøre dine kvalifikasjoner som mulig lagkaptein. Øv deg svar på spørsmål som: "Hvorfor ville du gjøre en god lagkaptein?" og "Hva gjør du det beste valget ut av gruppen?" Den Colorguard Nettstedet foreslår å lage en liste på forhånd over alle dine gode kvaliteter og hva du har bidratt til teamet som planlegger en fundraiser. Selv om spørsmålene avviker fra hva du forventer, kan du lage en ny svar fra praksis svar og mental liste over dine positive kvaliteter.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com