Coral Princess Spesifikasjoner

March 22

Coral Princess Spesifikasjoner


Princess Cruises fått landsdekkende eksponering når Pacific Princess ble skipet brukt i TV-serien "The Love Boat". I dag har Princess Cruises en flåte på 17 skip, inkludert Coral Princess. Den eldste Princess skipet er Sun Princess, som ble lansert i 1995, og det nyeste er Ruby Princess, som ble lansert i 2008. Princess Cruises eies og drives av Carnival Corporation.

Specs

The Coral Princess anses å være en stor størrelse cruiseskip med en bruttotonnasje på i underkant av 92 000. Skipet måler 964 fot fra baug til hekk og 106 fot på det bredeste punktet på strålen. The Coral Princess har en total kapasitet på 1,970 passasjerer, pluss et mannskap på 900. Den ble lansert i 2003 og har et Bermuda registret. Den har en toppfart på 24 knop.

Decks

The Coral Princess har totalt 16 dekk. Den medisinske senter opptar den laveste passasjer dekk, med alle mannskap kvartalene og operasjonelle dekk som ligger under. Hovedinngangen er i resepsjonen og gjestetjenester ligger på dekk 5. dekk 4 til 7 holder mesteparten av skipets innendørs funksjoner, og ikke huset lugarer. Dekk 9 til 11 har bare lugarer. Decks 12-16 holde utendørs attraksjoner. Skipet har ikke et 13 dekk.

lugarer

The Coral Princess er designet spesielt for å traversere Panamakanalen. Som et resultat, vil 90 prosent av sine 984 hytter gir utsikt over havet, med 700 av de som blir balkong rom. Skipet har også inne hytter, mini Oceanview suiter, juniorsuiter med balkong og balkong suiter. Alle lugaren kategorier tilbyr standard utstyr, for eksempel senger som kan konverteres fra to singler til en dronning, TV, kjøleskap og dusj. Suites tilbyr ekstra funksjoner som badekar, flere TV og sovesofa.

standout funksjoner

Standout aktiviteter på Coral Princess inkluderer en svømmetur-in-place runde basseng, ni-hulls putting golfbane, golfsimulator, all-idrett arena med basketball og tennisbaner, og "Movies Under the Stars" utendørs kino, der full -Lengde funksjoner er skjermet kveld. Innendørs standouts inkluderer Princess stipend @ Sea-programmet, som gir undervisningstimer, kunstutstillinger, og foredrag ledet av anerkjente aktuelle eksperter. Rederiet signatur "fristed", et utendørs spa og velværesenter har massasjetjenester, private hytter, MP3-spillere lastet med beroligende musikk, og et utvalg av sunne snacks og drikkevarer.

fakta

Hver oktober for to uker, er Coral Princess holdt i tørrdokk på Grand Bahama Shipyard i Freeport. I løpet av denne tiden skipet gjennomgår en årlig oppussing overhaling. Forbedringer er gjort, funksjoner er lagt til og eventuelle nødvendige reparasjoner eller vedlikehold utføres i denne korte perioden.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com