Hvordan bruke knop på Ståltau vinsjer

May 5

Hvordan bruke knop på Ståltau vinsjer


En kabeltråd vinsj bruker en fleksibel, strekkfast stål kabel for å koble til tunge gjenstander eller last for transport og flytting. En wire kabel, mens fleksibel, er ikke like fleksibel som nylon eller hamp og tauverk. Det er viktig å bruke en knute som vil holde kabelen, men er ikke så innviklet at kabelen ikke vil bøye til de nødvendige vinkler. Det er der den hendige "påle" knute kommer inn i bildet. Knuten tillater kroker og andre vedlegg, og er en løs nok knute for vinsjvaieren-kabler.

Bruksanvisning

1 Trekk minst fire føtter kabel ledning ut fra vinsjen. Skyv enhver krok eller metalløkke arbeids enden av ledningen.

2 Snu en seks til åtte tommer løkke i enden av kabelen. Pass på at det er nok ekstra wire for loopen, og i overkant av rundt seks inches.

3 Bestå av arbeids enden av kabelen gjennom løkken. Trekk arbeider enden gjennom og danner en halvstikk. Legg igjen en større sløyfe, litt over den første sløyfen.

4 Vikle arbeids enden av kabelen rundt baksiden av kabelen, som fører til vinsjen. Ta med arbeids enden rundt de to sløyfer - og tre den gjennom løkken på første dannet loop.

5 Trekk arbeider enden opp gjennom løkken og låse knuten, og etterlater en stor sløyfe for å bruke som krok eller festeanordning av vinsjen.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com