Slik fjerner bleie krem ​​fra Leather

December 13

Slik fjerner bleie krem ​​fra Leather


Selv bleie krem ​​fungerer som en beroligende, beskyttende barriere for deg lille ens bunn, kan det føre til en plagsom fettete flekk hvis den får kontakt med flater som skinn. Fordi skinn trenger spesiell omsorg for å opprettholde sitt utseende og holdbarhet, kan du ikke bare kaste på noen tilfeldige rengjøringsmiddel og forventer at det å komme ut av den porøse overflaten. Hvis behandles riktig, bør skinn vare godt forbi barnets bleie krem ​​dager.

Bruksanvisning

1 Fjern så mye av bleie krem fra skinn med et papirhåndkle eller plast skje. Arbeid i små, myke swipes flytter innover for å unngå spredning av bleie fløte ut lenger inn i skinn. Du ønsker ikke å gjøre flekken større.

2 Strø litt natron eller maismel på det berørte området. Gni pulveret inn i skinn med fingertuppene. La den sitte i minst 10 til 15 minutter, slik at pulveret til å absorbere kremen.

3 Tørk av natron eller pulver fra skinn med en fuktig papir håndkle eller svamp.

4 Gjenta trinn 2 og 3 til bleien fløte er helt fjernet. Hvis flekken er sta eller gammel, kan du også bruke ikke-fettete lær renere og en myk klut. Ifølge Advanced Leather Solutions, de aktive ingrediensene i disse typer rengjøringsmidler er tensider og milde avfettingsmidler. Dette vil gjøre utslaget.

5 Avslutt med et skinn conditioner å gjenopprette skinn er tapt fuktighet. Les conditioner instruksjoner og advarsler før bruk.

Hint

  • For best resultat, ta av bleie fløte flekken fra skinn så snart du oppdager det. Eldre flekker er vanskeligere å fjerne.
  • Hvis du ikke kan få flekken ut med gjentatte forsøk, ta kontakt med en profesjonell skinn renere.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com