Instant Internett-spill

June 21

Instant Internett-spill


Nettleserspill gi tilgang til umiddelbar spilling via nettleseren din og Internett-tilkobling. Selv om du ikke kan forvente de samme titlene eller filmaktige grafikken som du ville fått på en PC eller high-end-konsoll, er det en rekke spill fra nesten alle genre som passer dine preferanser og humør.

Turbasert strategi

Turbasert strategispill utvide leke økter over timer, dager, uker eller måneder. Tilordne kommandoer til dine enheter og byer, kø produksjonsordrer, utstede handel kommandoer og vente til det er din tur til å flytte igjen. Noen turbaserte nettleserspill tilbyr MMO opplevelser, der spillet verden er befolket med reelle brukere. Andre gir spill mot kun datamotstandere. "Tribal Wars" er en klassisk vedvarende verden turbasert spill.

Emulatorer og Clones

Emulatorer og Clones ta klassiske konsoll og arkadespill og gjenbruke dem eller klone dem for spill i et nettspill. Mens lovligheten av emulatorer er ofte i spørsmålet, og nesten universelt mislikt av slike spill kraftstasjoner som Sony og Nintendo, kloner generelt ikke har den samme stigma eller juridiske hang-ups. Kloner av klassiske spill er i overflod på Internett. Hvis du har en prøve å spille klassikere som "Pac-Man" eller "Frogger", vil du ikke ha noen problemer med å finne en klone. Sjekk Resources en link til Browser Arcade, som har mange gjenskapt klassikere å velge mellom.

Styret og kortspill

Boad og kortspill er en annen favoritt for nettbasert spill, på grunn av deres mangel på opphavsrett. Hvem som helst kan utvikle en flash spill av hjertet eller spader eller sjakk, siden disse spillene ikke eies av noen. Fordi det er ingen begrensninger på sin produksjon, kan du nyte en god tilførsel av nettleserbaserte brett- og kortspill. I tillegg har noen spillprodusenter tilbyr gratis spillbare versjoner av sine brett- og kortspill utelukkende på sine nettsider (se Ressurser).

Social Network Games

Sosiale nettverksspill er laget for spill på nettsteder som Facebook og Myspace. De tillater brukere å samhandle med andre spillere og utføre handlinger som påvirker deres posisjon i spillet og deres samlede rangeringen i nettverket av spillere. Fordi de er laget for å bli spilt mens du besøker et sosialt nettverk, de fungerer i de fleste nettlesere og kan spilles som helst du har en Internett-tilkobling. Spill av denne typen omfatter "Farmville" eller "Fishville."


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com