Regler for kortspillet Chicago Rummy

December 20

Regler for kortspillet Chicago Rummy


Chicago Rummy er en variant av Rummy hvor spillerne konkurrerer om å være den siste spilleren som er igjen i spillet. Spillere forsøke å samle kombinasjoner av kort i sine hender for å unngå å ha en høy score på non-scoring kort. I likhet med spillet Hearts, spillerne forsøke å få den laveste poengsummen.

Spillere og Cards

Shuffle to standard kortstokker på spillkort sammen til dekk. Fjern jokere. To til åtte spillere kan spille Chicago Rummy. Deal syv kort med bildesiden ned til hver spiller for å starte spillet. Plasser gjenværende kortene med ansiktet ned i midten av bordet for å danne trekningen dekk. Face det øverste kortet ved siden av trekningen dekk for å starte forkaste dekk.

Point Verdier

Hvert av kortene i Chicago Rummy har en poengverdi. Bildekort er verdt 10 poeng hver. Resten av kortene er verdt pålydende med esset verdt ett poeng. Toere er vill så en spiller kan bruke kortet i en hvilken som helst farge hun ønsker.

Making melds

Melds er samlinger av tre eller flere kort i visse kombinasjoner. Melds består av tre eller flere kort av samme rang eller tre kort i samme sort i numerisk rekkefølge. I Chicago Rummy, er melds ikke spilt på bordet i løpet av spillet. Spillere holde melds i sine hender.

Samle kort

En spiller har to alternativer for å plukke et kort på sin tur. Han kan ta det øverste kortet fra toppen av trekningen dekk eller ta det øverste kortet i kast dekk. Spilleren må da enten forkaste et kort eller "banke".

knocking

Når en spiller "banker", hun ender hånd om alle hennes kort er ikke i melds. For å være i stand til å banke, er det maksimale antall poeng for unmelded kort basert på en spiller & # 039; s poengsum ved begynnelsen av en runde. En spiller med en score på 91 eller lavere kan banke med så mange unmelded poeng som ni i hånden. Med en score på 92, må han ha 8 eller færre unmelded poeng. Antallet unmelded punkter tillatt for å banke reduseres med én for hver score over 92 til spilleren når 100. En spiller kan ikke slå hvis hun begynner runden med 100 poeng; hun må få "Rummy" for å avslutte hånden.

Rummy og Wild Cards

En spiller kan avslutte en runde ved å gå "Rummy", som betyr at hvert kort i hånden i starten av hans igjen er en del av en meld. For å gjøre dette, avslører han hånden til alle. Hvis en spiller melds syv toere i en hånd, vinner han spillet umiddelbart.

scoring

Etter at en spiller "banker", alle spillerne avslører sine hender. Hver spiller legger poengverdien av eventuelle unmelded kort til henne poengsum. Hvis spilleren som banket ikke har den laveste scoren for unmelded kort, er en 15-punkts straff lagt til hennes poengsum. Hvis en spiller går "rummy," de samme scoring som anvendes, men det er ingen straff når en spiller ikke "banke".

Vinne The Game

Hensikten med Chicago Rummy er å være den siste spilleren som er igjen i spillet. Når en spiller & # 039; s poengsum når eller overskrider 100 poeng, er han fjernet fra spillet.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com