Hvordan Push-ups hjelpe deg å få muskler

December 19

Push-Ups jobbe flere store muskelgruppene

Push-up er en av de mest grunnleggende kroppen motstand øvelser for å trene flere muskelgrupper i overkroppen og kjerne. For å fullføre en push up, prop deg opp på tærne og hendene, med hendene skulder bredde hverandre og kroppen rett som et bord, og senk brystet til en tomme over bakken, og skyve tilbake opp til full arm forlengelse. Denne handlingen fungerer musklene i brystet, rygg triceps, biceps og underarmer, samt gi en moderat trening til magemusklene. Avhengig av din vekt og kondisjon, vil vanskelighetsgraden på øvelsen variere, men for en normal person uvant til intens trening, vil push-ups trøtthet musklene ganske raskt, noe som vil bryte ned muskelfibre, slik at kroppen til å reparere dem og å øke styrken og massen av musklene.

The Failure Prinsipp

Svikten prinsippet er brukt i friidrett og spesielt vekt trening for å bygge muskelmasse og styrke. Dette prinsippet sier at kroppen vil mest kraftfullt reagerer å trene når musklene som brukes i en bestemt øvelse er helt utslitt --- tvunget til å mislykkes. Hvis du bare løfter vekter på et intensitetsnivå som kroppen lett kan håndtere, vil det ikke anstrenge musklene nok til å føre til at små rifter i muskelfibrene som kroppen må reparere --- resulterer i økt muskel vev og styrke. Derfor, når du gjør push-ups, nå muskel svikt ved slutten av hver trening er beste måten å fortsette å anspore kroppen din mot å bygge opp musklene.

Den forskyvning mot muskulær utholdenhet

På et tidspunkt, når musklene er tilstrekkelig sterk og vant til å gjøre mange push-ups, push-ups begynne å skifte fra en muskulær styrke trening til en muskulær utholdenhet øvelse. For å bygge rå muskelmasse og styrke, må du løfte en mengde vekt nær din maksimale styrke ved lave repetisjoner. Når du løfter vekter, kan du øke mengden vekt løftet for å kompensere, men med push-ups, er kroppsvekt den eneste motstand. Du kan fortsette å bygge muskelmasse ved å plassere ekstra vekt på ryggen mens du gjør push-ups.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com