Sturgeon Fiske i Yaquina

April 2

Sturgeon Fiske i Yaquina


Den Yaquina Bay ligger på den sentrale Oregon kysten og er en produktiv stør fiskeri. Regionen er også kjent for den årlige vandringer laks og steelhead, og selv om stør fiske er utmerket, det er ofte oversett. Den stør kan også bli funnet i nedre Yaquina elva og vokse til trophy størrelser.

Seasons

Sturgeon kan fanges hele året i Yaquina Bay. Dedikerte stør sportsfiskere konsentrere fisket under laksen går fordi de andre sportsfiskere fisker ulike farvann og fiskepresset er lavt. I tillegg til laksesesongen, våren og forsommeren er de mest produktive måneder i Oregon.

Tidevann og betingelser

Sturgeon kan bli fanget i de fleste forhold, men de tidevanns er de beste. Slakk tidevannet har en konsistent dybde og sportsfiskere kan holde sine lokker på bunnen i lange perioder av gangen. Stigende og fallende tidevann er også produktiv, men dybde justeringer må gjøres som tidevannet endring.

teknikker

Sturgeon er bunnen feeders og trolling eller pilking direkte på bunnen er de mest produktive teknikker. Fiske med reker, smelt og sild er produktiv, men kunstige plast jigs er også effektive. Korte ledere og skyve vekter tillate lokke eller agn for å nå bunnen og ned-riggere kan anvendes for å kontrollere dybden.

Forskrift

Sturgeon er en fredet art og spesielle regler gjelder. Fiske etter stør i Oregon er kun tillatt på dagtid timer og tilsiktet snagging er forbudt. Bruk av klepp er også forbudt når landing stør. En Harvest-kort må fylles ut og sendes til Oregon Fish and Wildlife og sportsfiskere har lov til å holde en fisk hver dag og fem fisk hvert år. Minste gaffellengde er 38 inches og maksimum er 54 inches; alt annet stør må umiddelbart løslatt. Fiskere er begrenset til å bruke et enkelt, barbless krok.

Expert Insight

Sturgeon er en helt egen art og hver idrett angler bør vurdere å forfølge fisken. Sturgeon har en svært høy kulinarisk verdi og holde ulovlig fisk er alltid en fristelse. Krypskyttere har redusert bestandene på mange områder og fange og utgivelsen er en vanlig praksis for stør sportsfiskere.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com