Om bruk av Chocolate

October 9

Om bruk av Chocolate


Ikke at du trengte en annen grunn til å elske sjokolade, men her er det: Sjokolade, ifølge Eco Salon, har nylig blitt forfremmet fra snack mat til "super mat" på grunn av sin høye nivåer av antioksidanter. Så gå videre ... spise for helsen din.

Tannkrem

En stor tannkrem produsenten har faktisk produsert en sjokolade-flavored tannkrem. Bortsett fra prikking smaksløkene, høy fluortannkrem angivelig kjemper plakk og hulrom, også.

heart Health

Om bruk av Chocolate


Ifølge Cleveland Clinic, har studier vist at flavonoider som finnes i sjokolade er bra for hjertet. Mørk sjokolade er det beste valget, da den inneholder de høyeste nivåene av dette kraftig antioksidant.

Skin Soother

Den antioksidanter i sjokolade fremme sunn og glødende hud, melder Eco Salon. Så gå videre og unn deg en kalori-fri kakao bønne hud polish, sjokolademelk bad eller en sjokolade fondue kroppsinnpakning.

acne Fighter

Om bruk av Chocolate


Som akne utsatt tenåringer, ble vi fortalt å unngå sjokolade, men tidene har forandret seg. Ifølge Extreme sjokolade, har en high-end hudpleie selskapet produsert en sjokolade bar som hevder å forebygge kviser, klargjøre huden og reduserer rødhet.

Tension Relief

I sin New York Times artikkel "rettsmidler: Mørk sjokolade likhet med blodtrykk narkotika," Nicholas Bakalar rapporterer at å spise mørk sjokolade er nesten like effektiv som den mest foreskrevne blodtrykket medisiner.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com