Slik Care for ditt kjæledyr Budgie Parakeet

October 14

Slik Care for ditt kjæledyr Budgie Parakeet


Budgie parakitter er en av de enkleste kjæledyr fugler å ta vare på, men mye av falsk informasjon eksisterer. Få scoop på hvordan å ta godt vare på fjærkledde kjæledyr.

Bruksanvisning

1 Skaff en fugl bur av tilstrekkelig størrelse. De bør være i stand til å komfortabelt smette om buret og ikke være i stand til å få hodet ut gjennom sprinklene i buret. 18 "x 18" x 24 "er den minste du bør vurdere.

2 Toys. Få en undulat undulat en rekke leker. Rotere dem nå og da for å unngå kjedsomhet. Deres favoritter er sannsynlig å være ting de kan friske opp og de tingene de kan makulere trygt. Bells og andre noisemakers er vanligvis en stor hit også.

3 Unngå å gi din undulat undulat et speil. Speil gjør undulaten mener at refleksjon er en kompis, og de kan bli redde for å binde seg til deg eller til å forlate buret. Merk utseende fugl spy på speil i parakeet bur. Undulater vil gulpe maten som "kjærlighetsoffer" til sin kamerat. La dem ut av buret, og nyt husholdnings speil nå og da i stedet for en full tid "følgesvenn" speil.

4 NO GRIT! Jeg blir sint hver gang jeg ser grus annonsert og presset på kjærlig budgie eiere. Budgie parakitter kan ikke fordøye dette grus, heller ikke kroppene deres krever det. Dermed kan det bygge seg opp i sine systemer og forårsake medisinske problemer. Lagre grus for myke fakturert fugler (de uten hektet nebb).

5 Gi fuglen en spritz av vann nå og da fra en liten sprayflaske. De vil da stelle seg selv. gjør aldri dette når et utkast er tilstede, eller hvis de ikke vil ha tilstrekkelig tid til å tørke grundig før roosting om natten.

6 Kjøp en rekke størrelser i perches å holde føttene fra å være i samme posisjon hele tiden. Betong perches er best som de tilbyr også en naturlig måte å slipe ned negler og nebb.

7 dekke ALDRI sine perches med sandpapir !!! Dette er rett og slett mener og kan forårsake stygge sår. Jeg vet at de er solgt for dem, men det er bare galt! Tenk å være barbent på sandpapir dag inn og dag ut.

8 Gi undulaten dyret daglig oppmerksomhet. Ta dem fra deres bur og samhandle med dem. La dem spille på toppen av buret eller kjøpe dem en fugl lekeplass å bruke.

9 Hvis du har mer enn en undulat, er det enda mer viktig at du gir dem hendene på oppmerksomhet ofte hele dagen for å holde dem som kameraten din. Undulater kan bli "monogam" til det ekstreme og gi deg den hiv-ho i innstillingen til sin undulaten kompis, selv om de er samme kjønn.

10 Ikke forvent et par budgie parakitter å legge egg og bak unge i din egen stue. Undulater generelt krever store kolonier for å få en vellykket avl miljø.

11 Hvis din undulat noensinne fungerer "off" som sitter i bunnen av buret eller ser oppfluffing og deprimert, ta dem med til dyrlegen asap.

12 Hold undulat mat og hirse spray i fryseren for å holde den frisk og feilfri. Ikke kjøp for stor for mengder av gangen.

13 Unngå sitrus (skader fjær sjakter), sjokolade (giftig) og diverse frukt frø.

14 Fjern fuglen fra hjemmet hvis du skal kjøre et teppe renere eller bruke bug spray.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com