Hvordan få Grease Ut av klær

September 24



Grease er sta flekken for å komme seg ut av klær. I en vanlig vask, kan det skitne, svarte delen av flekken fjernes lett, men mørkere utseende sted kan forbli. Pre-behandling kan bidra til å hindre permanent farging av plagget.

Bruksanvisning

ferske Flekker

1 Plasser et par dråper håndoppvasksåpe på flekken. Oppvasksåpe som er annonsert som en formel for å skjære gjennom fett som fungerer best. Gni stoffet sammen lett å fordele jevnt.

2 Fukt en svamp i varmt vann. Gni såpen inn i flekken forsiktig i en sirkulær bevegelse, mette flekken til kantene og gjennom til baksiden av stoffet.

3 La klær for å sitte og pre-godbit for så lenge som mulig. Leaving plagget over natten er best, men parabolen såpe bør skjære gjennom flekken på mindre enn et par timer.

4 Start skive på den varme temperaturen og små dimensjoner last innstillinger. La vaskemaskinen for å fylle helt og tilsett 1/4 kopp alle formål renere. Tilsett klær. Vask plagget separat for å hindre skader eller utvasking av flekker til andre klær i vask. Ikke tørk.

5 Vask igjen med vanlig vaskemiddel. Dette fjerner eventuelle rester av såpe eller beis.

Eldre, set-in Flekker

6 Unn området med en liten mengde ovnsrens. Mette gjennom klær, soaking gjennom til baksiden av stoffet.

7 Fukt svampen og arbeide renere inn i flekken godt. Skrubb lett fra kant til kant.

8 La renere å sitte på flekken i rundt 15 minutter. Ovnsrens er sterk og kan skade klær hvis igjen på stoffet for lenge før vask. Sett en timer for å hindre overmetning og skade stoffet.

9 Start skive på den varme temperaturen og små dimensjoner last innstillinger. La vaskemaskinen for å fylle helt og tilsett 1/4 kopp alle formål renere. Tilsett tekstiler.

10 Vask plagget separat for å hindre skader eller utlutning i prosessen med å vaske. Vask den igjen med standard vaskemiddel for å fjerne eventuelle rengjøringsmiddel rester.

Hint

  • Test rengjøringsmidler på tekstiler for color. Test på undersiden av bunnen hem før behandling av en flekk. Ovnsrens kan ha sterke røyk. Fungerer bare i et godt ventilert område.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com