Hvordan lage en gravstein for ditt kjæledyr

July 30

Hvordan lage en gravstein for ditt kjæledyr


Bestått av en elsket familiehund kan være en traumatisk hendelse i enhver husholdning. Å gi kjæledyret en skikkelig hvilested er en trøst for barn og gir en følelse av nedleggelse for familien. Pet eiere står overfor beslutninger når et kjæledyr dør. Kremasjon er ett alternativ; begravelse er en annen. Uansett, en gravstein for kjæledyret ditt er en fin måte å hedre hans minne og holde ham i nærheten av din familie. Ved hjelp av en hjemmelaget springbrett kit, kan du lage en personlig minnesmerke for ditt kjæledyr.

Bruksanvisning

1 Kjøp en springbrett kit fra en hobbybutikk eller en nettside som stonefaceskit.com. Du vil finne et bredt spekter av stiler å velge mellom. Avhengig av hvor dekorative du ønsker å gjøre kjæledyret gravstein, vil prisen og kompleksiteten i kit varierer også.

2 Åpne kit og sørge for at alle de nødvendige brikkene er der. For å fullføre stein vil du trenge en form, betong mix, betong fargetone og en sparkel. Hvis det mangler kit noen produkter, gå tilbake til butikken for en erstatning. Hvis du bestilte kit online, ring eller send e-post til selskapet og be dem om å sende manglende elementene.

3 Velg et sted hvor stein kan tørke uforstyrret i to dager og spre et plastdeksel, for eksempel en søppelsekk, over arbeidsområdet.

4 Bland pose av betong med en og en halv kopper vann i et spann. Rør med sparkel. Legg betongen fargetone som du blander. Start med minimal fargetone og legge mer til du når ønsket farge. Hvis betongblanding virker for tykk, tilsett mer vann en ss. på en gang. Din betong er en god konsistens når det glir lett av sparkel.

5 Fyll formen med betongen. Bruk sparkel til å trykke på betong i formen. Når formen er full, glatte overflaten med baksiden av sparkel.

6 Dekorer stein. Vær kreativ i dette trinnet. Ved hjelp av plast brev forlagene, kan du forlaget kjæledyret ditt. Hvis du ikke har plast bokstaver, kan du skjære bokstavene inn i betongen med en pinne eller fingeren. Hvis du føler det er riktig, kan du ta et avtrykk av kjæledyret labben for stein.

7 Løft forsiktig mold rett opp og ut av stein.

8 La din stein tørke i 48 timer.

Hint

  • Du kan legge til personlige ting til kjæledyret gravstein ved å trykke dem inn i våt betong. Sørg for å bruke bare elementer som vil tåle elementene.
  • For å unngå hudirritasjoner, vaske betongen fra hendene med såpe og vann så snart du er ferdig.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com