Skjønnhet Tips for jenter

November 7

Skjønnhet Tips for jenter


Vokser opp kan være en forvirrende tid. Mediene og vennene dine forteller deg å gjøre en ting, mens dine foreldre, lærere og besteforeldre fortelle deg noe annet. Lage din egen sans for stil og skjønnhet innebærer en labyrint av valg. Les videre for å lære noen skjønnhet tips for å hjelpe deg å bli din egen unike deg.

Hygiene

Du tror kanskje hygiene er sunn fornuft, men mange mennesker overse dette viktige skrittet. Bading daglig er et must, spesielt under menstruasjonen. Sørg for å være spesielt oppmerksom på armhulene, bunn og føtter. Hvis en person ser bra ut, men lukter som en søppelbøtte, vil de fleste mennesker ikke ønsker å være rundt henne for lenge.

Å pusse tennene to ganger daglig, og bruk av tanntråd er også nødvendig å lukte frisk og for å opprettholde god oral helse. Carry mints eller tyggegummi i vesken eller lommen for de gangene du har spist hvitløk eller spesielt sterkt luktende matvarer som løk.

Hygiene er viktig nå og for resten av livet. Det spiller ingen rolle om du er kledd ut i de mest elegante klær; hvis du har kroppslukt, kan du bli unngått.

Sminke

De fleste tenåringer trenger bare et snev av lipgloss og litt mascara å se flott ut. Hvis du bruker øyenskygge og rouge, bør de brukes veldig lett. Hvor makeup er opptatt av, er mindre mer. Makeup bør brukes for å forbedre din naturlige skjønnhet, ikke dekke over det.

De fleste pre-tenåringer og tenåringer trenger ikke å bruke foundation. Av og til kan de med flekkete røde ansikter trenger en liten mengde pulver foundation, men for det meste, vil huden din aldri ser bedre i livet ditt enn det gjør akkurat nå. For resten av ditt liv, vil du bli ønske du fortsatt hadde det ungdommelig glød. Selvfølgelig er akne et problem for mange tenåringer, så vær spesielt nøye med å vaske ansiktet morgen og kveld med en mild rensemelk, og å bruke en mild toner etterpå, slik som trollhassel. For de som har et problem med pause outs, nettsiden free-makeup-tips.com anbefaler å oppløse en aspirin i en 8 oz. flaske med vann eller trollhassel. Dette gjør en meget effektiv og rimelig toner. Dabbing honning eller hvit tannkrem overnatter på kviser vil også tørke dem ut. Du kan også kjøpe akne produkter med salisylsyre i dem, og bruke dem på de enkelte kviser.

Får du komplimenter på ditt vakre smil, eller folk kommentere dine pene øyne hele tiden gjør? Bestem hva din beste ressurs er og spille det opp. Hvis det er ditt smil, alltid bruke lipgloss eller en leppe flekken, og noen ganger bare en skvett av vaselin vil gi ditt smil som trengte glans. Hvis din beste egenskap er dine øyne, kan du bruke et snev av mascara og litt liner. Fremheve dine beste trekk trekker oppmerksomheten bort fra områdets kan du ikke liker så mye.

Hår

God grooming inkluderer å holde håret vasket. Eksperimenter med hvor ofte du trenger å vaske håret. Tenåringer vanligvis har fett hår, og noen kan trenge å vaske det hver dag, mens andre kanskje bare trenger å vaske det et par ganger i uka eller annenhver dag. Holde håret børstet, stylet og trimmet jevnlig er obligatorisk for å sette din beste foten frem.

Barbering armhulene er nyttig for å hindre kroppslukt, også. Bare jobbe opp litt skum med din vanlige bad såpe og barbere området. Barbere leggene er en langtekkelig prosess, men det bidrar til å forbedre utseendet ditt, spesielt i sommermånedene. En billig hårbalsam gjør en flott barberskum.

Plukker øyenbrynene bidrar til å fremheve dine vakre øyne, men vær forsiktig så du ikke over nappe. Gjør din høyeste bue rett over pupillen i øyet. For å se hvor brynene bør selvsagt begynne, holde en blyant ved siden av nesen og utvide den til øyepartiet. Rett opp fra neseboret er der brynene bør begynne. Nappe mellom øyenbrynene, om nødvendig, for å unngå uni-brow utseende. For å finne ut hvor øyenbrynet ditt skal ende, skrå en blyant fra neseboret til hjørnet av øyet og utover; hvor blyant lander på pannen din er der øyenbryn bør selvsagt ende.

Husk, det naturlige utseende er alltid i stil. Shoot for det naturlige, girl-next-door utseende, og du vil aldri gå galt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com