Julegaver for menn over 60

February 7

Julegaver for menn over 60


Sjansene er gode for at du har en mann i alderen 60 år eller eldre i ditt liv - enten det er din partner, bror, sønn, far eller bestefar. Dette kan være en spesielt vanskelig gruppe å handle for, særlig hvis han er en av dem som allerede synes å ha alt på at han ønsker eller behov. I dette tilfellet, må du kanskje finne noe for ham at han ikke visste han ville.

All-Inclusive Cruise

En mann over 60 er sannsynligvis enten på cusp av pensjon eller allerede pensjonert. Dette betyr at han nå har en mye ekstra tid på hendene. Han kan aldri ha hatt tid til å tenke på å ta en rolig cruise mens han var ansatt, og tanken kan fortsatt være langt fra hans sinn. Hvis han ennå ikke har tatt sin første post-pensjon ferie, tenke på å kjøpe en billett for ham og en følgesvenn på en all-inclusive cruise. Du kan kjøpe cruisebilletter et år eller to i forveien, så hvis han er fortsatt et par år unna pensjonsalder, kjøpe et cruise som ikke seile inntil da.

Oppbevaring

Hvis et cruise er utenfor budsjettet, vurdere å gi ham en hyggelig sett med bagasjen. Å ha et nytt sett kan inspirere ham til å gjøre noen reiser på fritiden. Dette er en mulig gave til både de som ønsker å beholde sin gave budsjettet under $ 100 og de som planlegger å tilbringe et par hundre dollar, siden prisen for en bagasje sett kan variere etter kvalitet, antall brikker og merke. Som i 2010, ikke-navn merkevare tredelt sett er tilgjengelig på generelle handelsvarer butikker som Target og Wal-Mart for $ 20 til $ 40, avhengig av størrelsen på bitene.

Golfkøller

Den nyvunne friheten til pensjonsalder vil gi ham tid til å lære nye ting og plukke opp nye hobbyer. Tross alt, vil han trenge å fylle sin tid en eller annen måte. Vurdere å gi ham et sett med golfkøller - hvis han ikke allerede eier et sett - eller en nyere sett om han har hatt sin i mange år. Du kan også være lurt å vurdere å oppgradere ham til en mer luksuriøs sett, hvis han har bare en billigere, grunnleggende sett. Selv om han ikke kan være lurt å bruke en hel masse penger for nye klubber, han sannsynligvis ikke har noe dem som en gave.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com