Hvordan Winterize en Chicken Coop

April 29

Hvordan Winterize en Chicken Coop


Som høsten gir vei til vinteren og temperaturer lysbilde, må du forberede kylling coop for å gi din flokk best mulig sjanse til å overleve vinteren. Ved å se over coop i høst, og gjør eventuelle nødvendige endringer, vil den lange og potensielt harde vinteren være mye mer utholdelig.

Rengjøring og beliggenhet

Rengjør coop grundig før kalde setter inn, når kyllingene er utenfor. Fjern de mater, drikkekopp, reirkasser, roosts og andre avtagbar inventar å rengjøre og tørke plassen. Bruk en vannslange, og skrubb coop flater med en eddik-vann løsning. Hvis coop ligger ute i det fri eller i midten av landet, bør du vurdere å flytte den nær en struktur, for eksempel et gjerde, et uthus eller hjemme, som kan tjene som et vindfang.

Undersøkelse

Inspiser coop og føler for eventuelle utkast mens den er tom. Sjekk for eventuelle nødvendige reparasjoner som løse planker, spiker stikkende ut, dører eller vinduer av sporet, og sprekker eller hull som trenger forsegling. Taket, spesielt, må være vanntette. Se etter tegn på skadedyr som insekter eller rotter; de ikke bare lage sine egne innganger, men kan spre sykdommer til kyllinger. Fest fekting at det er gravlagt minst 6 til 12 inches jordiske; dette vil hindre graving rovdyr på jakt etter enkle måltider.

Ventilasjon

Du kan bli fristet til å lukke opp hele coop, men ventilasjon er nødvendig gjennom hele vinteren for å hindre oppbygging av giftig ammoniakk. Reduser ventilasjon ved å lukke opp noen vinduer eller ventiler som ville føre til trekk. La noen åpninger langs taket eller noen gulvplanker åpen. Sjekk at fuktighetsnivået forblir mellom 40 prosent og 60 prosent.

Isolasjon

Isolasjon innenfor coop vegger og tak hjelp til å holde på noen varme generert av kyllinger, søppel eller varmelamper. Plasser den mellom coop veggene og stykker av gips eller kryssfiner så kyllingene ikke kan få tilgang til og hakke på det. Installer et lag med vindplater, for eksempel plast, på innsiden og utsiden av coop, og stikke hull i den for å opprettholde tilstrekkelig ventilasjon.

Deep Litter Method

Legg et tykt lag med kull, furu spon og høy, ca 4 inches dyp. Fortsett å legge det ukentlig som du fjerner gamle avfalls til den når en dybde på 10 til 12 inches. Denne metoden genererer varme i coop. Du kan toppen av underlaget og til, men å erstatte kull helt vil vente til våren. Du kan bruke den gamle kullet som kompost.

The Electric Spørsmål

Med strøm-fri tiltak på plass, vil de fleste kyllinger tilpasse seg vinterens redusert temperatur. Men gulvet eller hengende varmelamper og lyspærer er et alternativ. I stedet for å frakte fersk, varmt vann ut til coop i løpet av dagen, som tilgang til frosset vann er nødvendig, mener en rennende vann fontene eller oppvarmede vannskåler. Disse krever strøm kjører til coop, som har risiko for å bli en potensiell brannfare. Videre vil kyllinger være mindre forberedt for streng kulde hvis strømmen går ut. Hvis du velger å gjøre ledningen coop, se over ledninger, stikkontakter og oppvarming enheter selv å sikre at alt er i orden. Skulle et strømbrudd oppstår under ekstremt kalde, harde forholdene, må du ta din kyllinger inne til været lar opp.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com