Hvordan svinestek skulder med oransje & Lemon

June 8

Hvordan svinestek skulder med oransje & Lemon


Steke en svinekjøtt skulder beholder kjøttets juice og etterlater deg med saftig, fuktig kjøtt. Denne oppskriften har en asiatisk stil med ingefær oransje glasur som gir en søt, men syrlig smak til svinekjøtt. Serveres som en hovedrett på en ferie eller spesiell anledning, eller som en ukedag måltid. Hvis du under-koker kjøtt til 180 grader Fahrenheit skulderen kan skiver og belagt. Stekt kjøtt vil falle fra hverandre og kan brukes til å lage velsmakende sandwicher eller supper. Steke en svinekjøtt skulder med appelsin og sitron gir kjøttet en sitrus kick.

Bruksanvisning

1 Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit.

2 Gjør steken er glasur. Bland 2 ss. sitronsaft med ½ ts. malt ingefær og ½ ts. tørr sennep i en bolle. Legg ¾ kopp oransje syltetøy til bollen. Rør ingrediensene sammen med en wire visp.

3 Plasser beinfri svinekjøtt skulder i en langpanne. Hell ½-tommers lag av vann i bunnen av kjelen. Sett stekepannen inn i forvarmet ovn. La steke koke i 45 minutter.

4 Ta steken ut av ovnen og satt på toppen av ovnen. Spre glasuren på steke med et glass pensel. Coat steken helt. Sett steke tilbake i ovnen i 15 til 20 minutter.

5 Sjekk kjøttets temperatur ved å stikke en kjøtt termometer inn i steke så spissen av termometeret når frem til midten av kjøttet. Når termometeret leser 180 grader Fahrenheit kjøttet er godt gjort. Hvis termometeret leser mindre enn 180 grader Fahrenheit, la den steke i ovnen. Ta steken ut av ovnen når temperaturen når 180 grader Fahrenheit, og sette den på toppen av ovnen.

6 Slå av ovnen. La den steke hvile 10 til 15 minutter før du skjærer i den. Skjær steken med en skarp kniv. Pynt med appelsin og sitronskiver.

Hint

  • For kjøtt som faller fra hverandre, la kjøttet steke lenger før innetemperaturen er mellom 190 til 195 grader Fahrenheit.
  • Visning forslag: Server med stekte poteter og sukkererter.
  • Kjøtt vil være varm, så vær forsiktig.
  • Bruk grytekluter når du plasserer langpanne inn og ut av ovnen.
  • Pass på at svinekjøtt er kokt før du spiser.
  • Ovnstemperaturer variere; justere etter behov.
  • Steketiden kan variere.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com