Informasjon om Star konstellasjoner

October 29

Informasjon om Star konstellasjoner


Den klare, nattehimmelen tilbyr flott konstellasjonen utsikt under enhver årstid. Det er 88 konstellasjoner, blant annet de kjente 12 dyrekretsen skiltene. Du kan lære å gjenkjenne og finne dem alle.

Historie

Informasjon om Star konstellasjoner

En klar nattehimmelen utsikt, vekk fra byens lys, kan være en fest for øynene som du ser etter konstellasjoner.

Konstellasjoner er grupperinger av stjerner som, til gamle folk, var himmelske manifestasjoner av kjente eller innbilte objekter, skapninger og vesener. Konstellasjoner dukket opp på visse tider av året, tilbake til de samme stillingene årlig. De gamle stjernetittere tilskrives betydning for disse observasjonene. Selv identifisere konstellasjoner forut grekerne og romerne, 48 "klassiske" konstellasjonen navn kjent for oss kommer fra disse samfunnene.

typer

Konstellasjoner er oppkalt etter den mytiske vesener, former eller skapninger de æret eller lignet i hodet av antikken. For eksempel danner Orion konstellasjonen en mann vifter med en klubb og iført et belte og kappe. "Big Dipper" ser ut som en suppe sleiv. Taurus ligner et oksehode.

Egenskaper

Informasjon om Star konstellasjoner

Time-lapse fotografering illustrerer den sirkulære bevegelsen av stjernene.

Konstellasjoner, som solen eller månen stige og satt forutsigbart. Jorden roterer og stjernene ser ut til å kretse rundt en sentral akse. Konstellasjoner hjelpe skille mylderet av stjerner i håndterbare deler. Både astronomi og astrologi har navn for konstellasjoner, men mens noen synes i begge disipliner, ikke alle kamp.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com