Hvordan bruke Keys Fitness Leg Extension Machine

August 19

Hvordan bruke Keys Fitness Leg Extension Machine


Keys Fitness gjør en rekke treningsapparater inkludert leg extension maskin som også kan brukes til å utføre hamstring curls. Leg Extension maskiner fungerer flere av beinmuskulaturen, men de først og fremst rettet mot de quadriceps. Denne modellen kan også brukes til å gjøre hamstring curls, trene hamstring og andre bakre leggmusklene.

Som med alle treningsapparatene, til hver modell som sin egen unike måte å bruke den. I motsetning til mange modeller som kommer med en vekt rack, den Keys Fitness maskinen krever vektskiver, noe som gjør det enklere å flytte.

Bruksanvisning

Bruke Keys Fitness Leg Extension Machine

1 Last vektskiver på maskinen. Den stangen bak setet er å motvirke balansere vekten på forsiden, og sørg for å laste det, spesielt når du løfter tungt. Stangen som stikker fra benet feste på siden er den å laste med vekten du har tenkt å løfte.

2 Sitt på maskinen for å teste passform. Ryggen skal være helt inntil ryggstøtten mens ryggen av knærne er på kanten av setet. Den fotstøtten skal hvile på leggen rett over føttene. Låret pad, også kjent som T-pad eller T-roller, bør hvile komfortabelt på lårene, sikre dem, men ikke helt å begrense bevegelsen.

For å justere hver av disse, trekke den gule pinnen skyv pads frem eller tilbake. Trekke den gule pinnen på leg extension den vil justere omfanget av bevegelse.

3 Utvid bena oppover til de er parallelle med gulvet eller har nådd ditt fulle omfanget av bevegelse. Pause for en andre og presse bena før du senker vekten ned igjen under kontroll.

hamstring curls

4 Trekk den gule fanen pin for å justere leg extension enheten. Når du er ferdig, bør det være parallell med gulvet.

5 Sitte og gjøre de samme justeringene du har gjort med leg extensions hvis behovet være. Den eneste forskjellen vil være at leggen vil være over puten i motsetning til under den. Som med leg extension, er puten like over foten.

6 Kontrakten din hamstrings og bringe puten ned til kneet er i en 90-graders vinkel. Pause og klem og bringe vekten opp igjen.

Hint

  • Mens det bør være en gitt, alltid bruke sko rundt denne del av utstyret, spesielt når du legger det.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com